Відкрита першість Підволочиської селищної ради з футзалу 2017 року

Відкрита першість Підволочиської селищної ради з футзалу 2017 року

   Щонеділі на протязі 9-ти вихідних днів проходила  відкрита першість Підволочиської селищної ради з футзалу 2017 року. У змаганнях прийняли участь 30 команд. Півфінальні пари склали команди: с.Хмелиська 1- «Ветеран» (Підволочиськ) рахунок 3:4; с.Криве – с.Токи рахунок 3:2; у грі за 3 місце зустрілись команди с.Хмелиська 1 – с.Токи з рахунком 5:1 перемогла команда с.Токи. У фіналі зустрілись «Ветеран» (Підволочиськ) – с.Криве з рахунком 2:1 перемогу здобула команда «Ветеран» (Підволочиськ).

Вручення комп’ютерів  Підволочиському центрі первинної медико-санітарної допомоги

Вручення комп’ютерів Підволочиському центрі первинної медико-санітарної допомоги

    29 березня селищний голова Віталій Дацко та заступник селищного голови  Володимир Витрикуш відвідали Підволочиський центр первинної медико-санітарної допомоги, який очолює Мирослав Вовчко,  адже   в контексті сучасної медичної реформи та створення електронного реєстру  пацієнтів без повної  комп’ютеризації  сімейні лікарі будуть просто не в змозі якісно і в повному обсязі надавати медичну допомогу,  для чого просто необхідно завжди мати під руками повну інформацію про пацієнтів. У зв’язку з цим селищний голова Віталій Дацко та заступник Володимир Витрикуш вручили лікарям Підволочиського центру первинної медико-санітарної допомоги ноутбуки, які профінансовані з бюджету селищної ради. 

Співпраця з Товариством Червоного Хреста України

Співпраця з Товариством Червоного Хреста України

    Минулого тижня в рамках співпраці Підволочиської селищної ради та Товариства Червоного Хреста України  була надана допомога закладам освіти та   медицини громади,  які отримали обладнання, меблі, іграшки та одяг. 

Двомісячник благоустрою триває

Двомісячник благоустрою триває

      В порядку виконання рішення виконавчого комітету Підволочиської селищної ради № 55 від 24 лютого 2017 року, в рамках проведення всеукраїнської акції «За чисте довкілля» 1 квітня став днем благоустрою територій всіх населених пунктів громади.

Відкриття комп’ютерного залу в Центральній бібліотеці громади

Відкриття комп’ютерного залу в Центральній бібліотеці громади

   За ініціативи дирекції ЦБС та підтримки селищного  голови Віталія Дацка  23 березня в Центральній бібліотеці  було відкрито комп’ютерний зал у якому встановлено 3 комп’ютери з супутнім обладанням, були придбані спеціальні комп’ютерні столи, стільці, проведена вся підготовча робота для прийому комп’ютерів. Дана сучасна «опція» значно розширює спектр послуг, які будуть надаватися читачам бібліотеки, зокрема з’являється прямий доступ до електронних реєстрів найбільших світових бібліотек, окрім того з’явилася можливість: копіювання необхідної інформації, брати участь в бібліотечних відео конференціях.

Робочі будні громади

Робочі будні громади

Кожен весняний день в працівників громади розписаний майже щохвилинно. Розпочалися весняні роботи по благоустрою.

Семінар-тренінг для дружин воїнів АТО «Гармонійна я – благополучна сім’я»

Семінар-тренінг для дружин воїнів АТО «Гармонійна я – благополучна сім’я»

    Відділ сім’ї, молоді, спорту та соціального захисту  населення Підволочиської селищної ради за сприянням відділу сім’ї та молоді  обласної державної адміністрації  22 березня 2017 року провів семінар-тренінг для дружин воїнів АТО «Гармонійна я – благополучна сім’я».

Турнір з футболу пам’яті тренера Віталія Васильовича Миколайчука

Турнір з футболу пам’яті тренера Віталія Васильовича Миколайчука

   17 березня в оновленому залі Підволочиської ДЮСШ розпочався традиційний  турнір з футболу пам’яті тренера Віталія Васильовича Миколайчука серед юнаків 2006-2008рh. Урочисте відкриття провели селищний голова Віталій Дацко, начальник відділу освіти Підволочиської селищної ради Світлана Мотика, дружина Віталія Васильовича Лідія Миколайчук. Участь у турнірі беруть сім команд: м.Скалат, м.Збараж, м.Волочиськ, м.Тернопіль, м.Кам’янець-Подільський, м.Зборів та  господарі турніру смт.Підволочиськ. Фінал та закриття турніру заплановано на 18 березня. Переможці та призери турніру будуть нагородженні кубками та грамотами селищного голови.

Свято Дня комунальника

Свято Дня комунальника

     19  березня своє професійне свято будуть  відзначати працівники житлово-комунального господарства України. Урочистості з нагоди Дня комунальника в Підволочиську  відбулися напередодні – у п’ятницю, 17 березня в приміщенні УЖКГ.  Працівників житлово-комунального господарства із професійним святом привітав селищний голова  Віталій Дацко. У своєму виступі він проаналізував роботу УЖКГ за поточний рік,  окреслив плани та цілі на майбутнє. Акцентував увагу на  необхідності  та відповідальності  працівників даної професії для покращення добробуту жителів нашої громади. Кращі працівники сфери були нагороджені грамотами за сумлінну працю.  На заходах були присутні перший заступник селищного голови Степан Мельничук та заступник селищного голови Іван Осадчук.