Вшанування  203-ї річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка в Підволочиську

Вшанування 203-ї річниці з дня народження Тараса Григоровича Шевченка в Підволочиську

    9 березня  відбулося урочисте святкування 203-ї річниці від дня народження великого сина українського народу, поете-мислителя, виразника дум і народних сподівань Тараса Григоровича Шевченка, яке проходило в Будинку культури.

Робочий візит в с.Оріховець та Турівку

Робочий візит в с.Оріховець та Турівку

    7 березня селищний голова Віталій Дацко та заступник селищного голови Іван Осадчук побували з робочим візитом в селах Оріховець та Турівка. В селі Оріховець разом із старостою села Борисом Канюкою обговорили проведення благоустрою в селі та будівництво (відновлення) підмурку на меморіалі загиблих воїнів у Другій світовій війні, яке розпочалося за підтримки депутата селищної ради Володимира Витрикуша.

Освячення  каплички  у відділенні стаціонарного догляду в с.Галущинці

Освячення каплички у відділенні стаціонарного догляду в с.Галущинці

    24 лютого в відділенні стаціонарного догляду в с.Галущинці терцентру соціальних послуг Підволочиської селищної ради відбулося посвячення каплички. Не всі мешканці закладу мають змогу відвідувати храм, тому капличка дасть змогу проводити молитви в приміщені відділення. Освячення  каплички  проводили  місцеві отці Василій та Володимир. На освячені були присутні селищний голова Віталій Дацко, який відмітив розвиток центру і подякував всім працівникам закладу за їхню самовідданість та турботу, заступник селищного голови Володимир Витрикуш, сільський староста Михайло Схаб, депутат селищної ради та директор терцентру соціальних послуг селищної ради Оксана Капелусь.

Вшанування Дня героїв Небесної сотні

Вшанування Дня героїв Небесної сотні

    20 лютого в Підволочиську відбувся мітинг-реквієм вшанування Дня героїв Небесної сотні. Учасники мітингу вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, і увіковічнили людські та громадські національні відваги сили духу і стійкості героїв, завдяки яким змінено хід нашої держави . До символічної стели Героїв Небесної сотні  корзину квітів  поклали селищний голова  Віталій Дацко, голова РДА Борис Онищук, голова районної ради Ігор Монартович та голова Скориківської громади Зеновій Потіха. Святіші отці Підволочиської громади відслужили панахиду пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Нагородження селищного голови Почесною Грамотою

Нагородження селищного голови Почесною Грамотою

    В п’ятницю 17 лютого 2017 року відбулося чергове засідання сесії Підволочиської селищної ради. Приємною несподіванкою для всіх присутніх стало вручення представником комісії Верховної Ради України у справах ветеранів, учасників бойових дій та учасників АТО Почесної Грамоти селищному голові.