Підволочиськ святкував День міста

Підволочиськ святкував День міста

  Вже стало доброю традицією щороку  Зеленої неділі святкувати  День міста у Підволочиську. Центром святкування став Центральний парк селища. Свято вдалося на славу. Мешканці та гості гарно відпочили цьому посприяли і погода і організатори свята. Парк був переповнений надувними гірками, гойдалками та батутами, якими заволоділи діти. А дорослих розважали виступи самодіяльних та професійних артистів, акція реклама та розіграш призів від компанії «Біттернет» та фаєр-шоу.

Турнір на призи селищного голови з тенісу серед чоловіків до  Дня міста

Турнір на призи селищного голови з тенісу серед чоловіків до Дня міста

   Змагання проходили 2,4,5 червня на тенісному корті Підволочиського стадіону «Колос», в яких приймали участь 10 тенісистів з Підволочиської громади.  Третє місце у Луцика Богдана (смт.Підволочиськ), друге у Пліса Тараса (смт.Підволочиськ), переможцем турніру став Слободян Віталій (с.Кам’янки ). Призери були нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів.

Турнір на призи селищного голови з пляжного волейболу до   Дня міста

Турнір на призи селищного голови з пляжного волейболу до Дня міста

   Змагання на призи селищного голови з пляжного волейболу серед змішаних пар до Дня міста  проходили 3-4 червня на спортивному майданчику Підволочиського стадіону «Колос», в яких приймали участь 13 команд Підволочиської громади, а саме: Качанівки, Оріховець, Чернилівки та Підволочиська. Третє місце у команди села Качанівки у складі: Копчак Ольги і Козловського Дмитра; друге місце у команди Підволочиська у складі: Войтович Ольги і Гіса Сергія; переможці турніру команда села Качанівки у складі: Шаварин Надії, Мидла Богданаю. Команди призери були нагороджені грамотами та медалями відповідних ступенів. Нагородження проводив селищний голова Віталій Дацко.

Відкриття футбольного сезону

Відкриття футбольного сезону

   31 травня в Підволочиську відбулося урочисте відкриття футбольного сезону чемпіонату Тернопільської області. В першому домашньому матчі Підволочиський ФК «Збруч» приймав ФК «Тернопіль-Педліцей».

Фестиваль талановитої молоді "Веселка Надзбруччя"

Фестиваль талановитої молоді "Веселка Надзбруччя"

   Традиційно 1 червня в День захисту дітей відділ освіти та методичний кабінет Підволочиської селищної ради проводили фестиваль талановитої молоді "Веселка Надзбруччя". Юні обдарування за свої високі досягнення у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях нагороджені грамотами, грошовими винагородами та солодощами. У заході взяли участь селищний голова Віталій Дацко, заступник селищного голови Володимир Витрикуш, заступник голови РДА Назар Білик, начальник відділу освіти Світлана Мотика, завідувач методичним кабінетом Галина Сакевич. Підволочиський будинок школяра вітав гостей та учнів святковою програмою.

«Маршрут успіху» у Підволочиські громаді

«Маршрут успіху» у Підволочиські громаді

  31 травня на території Підволочиської  об’єднаної територіальної громади, було проведено два заходи,  в рамках проекту ПУЛЬС. «Маршрут успіху» для представників ОМС Івано-Франківщини та прес-тур для журналістів Тернопільських ЗМІ. У програмі: огляд об'єктів, котрі були збудовані чи відремонтовані за рахунок коштів громади, коштів субвенцій та коштів міжнародної технічної допомоги; знайомство з роботою Територіального центру надання соціальних послуг та його відділень у населених пунктах громади; огляд новооблаштованого приміщення ЦНАПу; презентація структурних підрозділів апарату селищної ради; та багато іншого.

Звітний концерт музичної школи ім. Леся Курбаса

Звітний концерт музичної школи ім. Леся Курбаса

   31 травня в Підволочиському будинку культури відбувся  звітний концерт музичної школи ім. Леся Курбаса. До уваги  глядачів були представлені виступи: дитячого хору під  керівництвом А.Гронської, дитячих вокальних ансамблів -  «Веселі нотки», «Едельвейс», дует та ансамбль скрипалів,  дуети піаністів, баяністів, гітаристів. Свою майстерність  продемонстрував оркестр народних інструментів та камерний  квартет. Своїми сольними номерами принесли радість  глядачам Федорчук Оля, Кравчук Зоряна, Крих Ярина,  Гетманюк Катя, Федорович Вікторія.

Урочисте відкриття дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"

Урочисте відкриття дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл"

     Сьогодні 30 травня в Підволочиську  на місцевому стадіоні  "Колос" відбулось урочисте відкриття дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Церемонію  відкриття проводили селищний голова Віталій Дацко,  начальник відділу освіти Світлана Мотика, представники  районної влади, змагання проводилися з 8 видів спорту.

Свято Останнього дзвоника

Свято Останнього дзвоника

     Від завтра школярі по всій Україні підуть на  очікувані  літні канікули. А на декого з них чекають  екзамени та  продовження здачі зовнішнього  незалежного  оцінювання – для випускників невдовзі  настане час із  головою поринати у студентське життя.

Відродження спортивної інфраструктури в Підволочиську

Відродження спортивної інфраструктури в Підволочиську

  Сьогодні комісія Міністерства регіонального розвитку остаточно погодила чотири наших спортивних проекти, що будуть фінансуватись коштами Державного Фонду регіонального розвитку.   Вітаю всіх тих, хто сприяв, хто проектував, хто готував проекти до захисту, хто виставив високі оцінки під час відбору, я практично всіх вас особисто знаю, ціную і вдячний. Це спільна робота сотень людей у всій області, важко виділити тут головних, але безперечно пріоритетність об'єктів, сума, що була закріплена за спортивними об’єктами та особиста позиція Степан Барна, забезпечили нинішній результат. Режим повного сприяння також з боку профільного Міністерства та особисто Ігор Жданов, адже всі проекти отримали необхідну для відбору підтримку.    Крім всього мушу відмітити важливість підтримки міської ради Тернополя, селищної ради Підволочиської об’єднаної територіальної громади, Збаразької  районної ради та сільської ради Великодедеркальської ОТГ, без співфінансування  яких об'єкти не були б подані на ДФРР.