Мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги «1939-1945років. Ми пам’ятаємо…»

Мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги «1939-1945років. Ми пам’ятаємо…»

   8 травня в 11 годині на Меморіалі Слави відбувся - Мітинг-реквієм з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги «1939-1945років. Ми пам’ятаємо... На цьому мітингу були присутні: селищний голова Віталій Дацко, голова районної адміністрації Борис Онищук, заступник районної ради Ярослав Телевко, ветерани війни, представники райвійськкомату та жителі громади.

Заходи з нагоди «Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги»

Заходи з нагоди «Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги»

  З нагоди «Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги»  7 травня в с. Кам’янки  відбувся  захід присвячений  вшануванню пам’яті загиблих  в роки війни. Захід  відбувся біля пам’ятника загиблим жителям у Другої світової війни. У заході взяли участь староста села Андрій Реус та заступник селищного голови Іван Осадчук, отці двох конфесій відправили панахиду за загиблими в роки Другої світової війни.

Турнір на приз мера

Турнір на приз мера

   7 травня відбувся фінал з  футзалу серед ветеранів на призи селищно голови. Переможцем турніру стала команда с.Богданівка, друге місце отримала команда смт.Підволочиська,  третє місце  вибороли ветерани міста Волочиськ. Селищний голова Віталій Дацко вручив кубки та грамоти  кращим командам та гравцям. Найдосвідченішим гравцем визнали  Ярослава Карнауха, кращим гравцем турніру визнали Бориса Муляра.

Ювілейний звітний концерт дитячого зразкового хору

Ювілейний звітний концерт дитячого зразкового хору

  7 травня в будинку культури смт.Підволочиськ відбувся творчий звіт дитячого хору будинку культури під керівництвом Ярослава Швириди присвячений 30-ти літтю отримання хору звання «зразковий». В залі зібралися вихованці, батьки та гості, які отримали позитивні враження від творчих здобутків хору. Селищний голова Віталій Дацко привітав учасників хору та їхнього керівника Ярослава Васильовича з ювілеєм, побажав їм успіхів, натхнення та творчих здобутків на Всеукраїнській сцені, подякував вихованцям та гостям міста Волочиськ за чудовий концерт.

Участь у Всеукраїнській акції

Участь у Всеукраїнській акції

    В рамках Всеукраїнської соціально-екологічної акції "Зробимо Україну чистішою"  28 квітня прийняли участь  селищний голова Віталій Дацко, заступники селищного голови, старости сіл громади, депутати та працівники селищної ради, працівники Підволочиської РДА.    Під час акції були благоустроєні клумби, організоване прибирання парків та громадських місць селища та сіл, висадження декоративних дерев біля Підволочиського будинку культури, в парку та селах громади.

Вшанування пам’яті ліквідаторів Чорнобильської трагедії «Скорботні дзвони Чорнобиля»

Вшанування пам’яті ліквідаторів Чорнобильської трагедії «Скорботні дзвони Чорнобиля»

    26 квітня в Підволочиську відбувся мітинг – реквієм  та поминальна панахида з нагоди 31-ої роковини Чорнобильської трагедії біля  пам’ятника  ліквідаторам  Чорнобильської  катастрофи. 

Великоднє свято для дітей загиблих учасників АТО

Великоднє свято для дітей загиблих учасників АТО

   20 квітня  діти загиблих учасників АТО Підволочиської громади за сприяння селищного голови Віталія Дацка,  депутата селищної ради Свінціцкого Юрія прийняли участь у Великодньому святі в  ТРЦ «Подоляни». На дітей чекали розваги на Льодовій арені «Ескімос», ігри у боулінг-клубі «SILVER», святковий обід, подарунки та спілкування з головою ОДА Степаном Барною,  представниками волонтерської групи «Voise of Ukraine Wales» та Благодійним фондом «Подоляни».

Оновлено дитячий майданчик в селі Жеребки

Оновлено дитячий майданчик в селі Жеребки

    До Великодня за ініціативи директора Жеребківського НВК Олени Деревніцької, за сприяння селищного голови Віталія Дацка було облаштовано територію дитячого садочка с.Жеребки – встановлено дитячий майданчик та качелі, лавочки закріплені, квіти висаджені, «ракета»  отримала друге життя  - стала будиночком, гірка пофарбована, пісочниця змонтована, вишневий сад посаджений, на вході Вас зустрінуть кущі калини. Це є гарним подарунком для місцевої малечі та їх батьків.

Передвеликодня  зустріч з людьми похилого віку у Підволочиську

Передвеликодня зустріч з людьми похилого віку у Підволочиську

    У комунальному закладі «Територіальний центр надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради» відбулася Хресна дорога за участю дітей 3-А класу Підволочиської ЗОШ №1 під керівництвом класного керівника Мишковської О.В. А також відбулася школа писанкарства. Майстер-клас провів працівник Підволочиського школярика Липка Є.Є. Були представники Підволочиської селищної ради, які також взяли участь у розписуванні писанок. Директор територіального центру висловила слова подяки за гарно проведений захід.