Робочий візит голови Тернопільської ОДА у Підволочиську об’єднану територіальну громаду

Робочий візит голови Тернопільської ОДА у Підволочиську об’єднану територіальну громаду

   Голова Тернопільської ОДА Степан Барна у рамках робочої поїздки відвідав Підволочиську об’єднану територіальну громаду.    Очільник області взяв  участь у заходах з нагоди відзначення Дня Героїв, а саме: в урочистій ході селищем, покладанні квітів до пам’ятника Ангелу-хоронителю загиблим воїнам АТО та відкритті двох меморіальних дощок місцевим Героям – Тарасові Біленькому та Іванові Вороблеві, які загинули під час виконання бойових завдань на східному фронті.

Заходи до Дня Героїв в с.Кам’янки

Заходи до Дня Героїв в с.Кам’янки

    23 травня в селі Кам’янки проходили заходи до Дня Героїв. У заході прийняли участь староста села Кам’янки Андрій Реус та секретар ради Богдан Воловський, які у своїх виступах склали слова вдячності та шани світлій пам’яті загиблих героїв та воїнів АТО.  Заходи відбулися на могилі  Січових стрільців та на могилі загиблого воїна АТО  Івана Воробля. Всечесні отці провели молебень на могилах.

День науки у Підволочиській гімназії імені І.Франка

День науки у Підволочиській гімназії імені І.Франка

   Традиційно  у травневі сонячні дні в стінах Підволочиської гімназії  імені І.Франка відбувся День науки під гаслом «Наука об`єднує». У святі брали участь голова Підволочиської селищної ради Дацко В.Г., заступник голови з гуманітарних питань Витрикуш В.І., начальник відділу освіти Мотика С.С., завідувач методичним кабінетом Сакевич Г.Р.

Відбувся оргкомітет до Дня Героїв

Відбувся оргкомітет до Дня Героїв

17 травня в Підволочиській селищній раді відбувся оргкомітет до Дня Героїв, що відбудеться 23 травня початок о 12:00 біля пам’ятника Ангела Хоронителя,   учасники заходу урочистою ходою пройдуть вулицями Підволочиська.  

Свято матері «Вічне й неповторне слово - мати»

Свято матері «Вічне й неповторне слово - мати»

      14 травня з нагоди  Дня матері та Міжнародного дня сім’ї в Підволочиському будинку культури відбувся святковий концерт, який підготували вихованці Будинку школярів.  Приємно відмітити, що в перше за останні роки зал був переповнений  глядачами.  Хвилини радості нам подарували вихованці Підволочиського будинку школярів: танцювальний колектив «Барви» (керівник – Олеся Панасюк), танцювальний колектив «Імпульс» (керівник – Катерина Олійник), школа раннього розвитку дітей (керівник – Ольга Поточняк), Школа успіху (керівник – Марія Хісамова). У фойє проводився майстер-клас «Дарунок для матусі своїми руками», можна було зробити фото на згадку.  Для всіх учасників дійства від організаторів свята, в подарунок морозиво.

Зустріч з Братами Капрановими

Зустріч з Братами Капрановими

  11 травня до нас  завітали відомі українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі - брати Віталій та Дмитро Капранови.

Підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу

Підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу

11 травня з нагоди Дня Європи в Україні на території селищної ради проведено церемонію підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу на адміністративних будівлях,  закладах освіти, культури, установ та організацій.

Козацький гарт 2017

Козацький гарт 2017

  3 травня 2017 року  на Підволочиському стадіоні «Колос» відбувся ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України “Козацький гарт 2017 ” в рамках ХХІ спортивних ігор Підволочищини 2016-2017 н.р. З привітальним словом на урочистому відкритті змагань виступили селищний голова Дацко В.Г., начальник відділу освіти Мотика С.С. , головний суддя змагань Дрейко С.М. Діти змагались у шести видах програми фестивалю: стрибки в довжину, стрибки через скакалку, човниковий біг, комбінована естафета, перетягування каната, конкурс знавців історії. В підсумку були зафіксовані такі результати: 1 місце- Гімназія ім.І.Франка 2 місце- Підволочиська ЗОШ І-ІІІ ст. 3 місце- Качанівська ЗОШ І-ІІІ ст. 4 місце- Іванівський НВК 5 місце- Скориківська ЗОШ І-ІІІ ст.