День села в Галущинцях

День села в Галущинцях

     Вже ввійшло в традицію у нашій громаді відзначення днів села.  Не виключенням є село Галущинці. Цей день вони святкують в другу неділю липня.   У цьому році святкування Дня села поєднали з Днем молоді.

25-річчя Асоціації міст України

25-річчя Асоціації міст України

   30 червня 2017 року в Києві відзначали 25-річчя Асоціації міст України. В урочистому заході взяли участь більше 800 представників громад - членів АМУ з усієї України, президент України Петро Порошенко, урядовці, представники Верховної Ради. До присутніх з вітальним словом звернувся Президент України Петро Порошенко.    З нагоди свята Віце-прем'єр-міністр Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  Геннадій Зубко відзначив Підволочиського селищного голову Віталія Дацка подякою Кабінету Міністрів України.

Ремонтні роботи в громаді продовжуються

Ремонтні роботи в громаді продовжуються

  Потягом другого кварталу 2017 року на території Підволочиської громади було проведено ряд ремонтних робіт, а саме на вулицях: Мстислава, Степана Бандери, Шептицького, Лисенка та 22 січня. Було вкладено більше 1500 м.кв.  асфальтно-бетонної суміші.  

Відкриття  нового приміщення управління Державної казначейської служби України в селищі Підволочиськ

Відкриття нового приміщення управління Державної казначейської служби України в селищі Підволочиськ

     23 червня в селищі Підволочиськ урочисто відкрили нове приміщення управління Державної казначейської служби України, яке почне функціонувати з 1 липня. Привітати казнечейців з цим днем приїхали Голова Державної казначейської служби України - Тетяна Слюз, начальник Головного управління Державного казначейства у Тернопільській області - Петро Гринчишин, голова Тернопільської обласної державної адміністрації - Степан Барна, голова Тернопільської обласної ради – Віктор Овчарук.

Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед ветеранів спорту пам’яті героя Віктора Пунди

Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед ветеранів спорту пам’яті героя Віктора Пунди

   18 червня в селі Іванівка відбувся Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед ветеранів спорту пам’яті героя Віктора Пунди. На відкритті побував селищний голова Віталій Дацко, староста села Іванівка Віктор Стельмах, директор школи села Іванівка Людмила Свистун, які звернулися з вітальними словами до учасників та глядачів, тоді разом з капітанами команд  поклали корзину з квітами  до могили героя  Віктора Пунди.

В Підволочиську святкували День медичного працівника

В Підволочиську святкували День медичного працівника

16 червня у Підволочиській  комунальній районній лікарні  відбулися урочистості  з нагоди  відзначення Дня медичного працівника. Святкову частину вітання присутнім подарували вихованці Підволочиського будинку школяра.  

СПОРТИВНІ  ІГРИ ШКОЛЯРІВ

СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ

    Закінчився  2016-2017 навчальний рік і завершились  ХХІ спортивні  ігри учнівської молоді Підволочищини.  Дев’ять ЗОШ І-ІІІ ст.  змагались у 19 видах програми, а  тринадцять ЗОШ І-ІІ ст. у 8 видах. В командний залік враховувались у ЗОШ І-ІІІ ст.  сім кращих результатів, а у ЗОШ І-ІІ ст.  чотири.  До останнього виду точилась боротьба за призові місця.