Спортивні  ігри  школярів

Спортивні ігри школярів

   23 грудня  в Підволочиському будинку школярів відбулись  змагання з шахів серед  школярів  ЗОШ І-ІІІ ступенів в рамках  ХХІ спортивних ігор учнівської молоді Підволочищини 2016-2017 навчального року. В підсумку в командному заліку  п’яте місце зайняла команда Скориківської ЗОШ І-ІІІ ст.. Четверте команда Токівської ЗОШ І-ІІІ ст. Третє місце зайняла команда Підволочиської гімназії імені І.Франка (вчитель-представник Шумський Л.Б.)  Друге місце зайняла команда Качанівської ЗОШ І-ІІІ ст. (Паньків Г.М.) Переможцем стала команда Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. (Панчук А.Є., Дрейко С.М.).

Свято енергетиків

Свято енергетиків

    22 грудня з нагоди Дня енергетика селищний голова Віталій Дацко та голова Підволочиської  РДА Борис Онищук привітали працівників Підволочиського РЕМу з професійним святом.    Селищний голова побажав людям від яких залежить тепло та світло в наших оселях міцного здоров'я, щастя, терпіння та високих показників у виконанні службових обов'язків.

100-літній ювілей жительки села Богданівка

100-літній ювілей жительки села Богданівка

   22 грудня 2016 року жительці села Богданівка Федорі Петрівні Бохонько виповнилося 100 років. Ювілярка народилася 22 грудня 1916 року. Федора Петрівна  на протязі свого нелегкого життя постійно є сильною та вольовою жінкою. Пережила ІІ світову війну, важкі повоєнні роки.    З нагоди ювілею із квітами та подарунками до ювілярки завітали селищний голова Віталій Дацко та староста села Ігор Цар. Побажали довгожительці міцного здоров'я, щастя, родинного тепла та Божої ласки ще на довгі роки життя в такому хорошому настрої.

Подяка

Подяка

    Підволочиська селищна рада і комунальне підприємство «Милосердя» висловлює щиросердечну подяку меценатам, спонсорам та благодійникам, які допомогли придбати солодкі подарунки до Дня Святого Миколая.

День Святого Миколая в Підволочиську

День Святого Миколая в Підволочиську

   День Святого Миколая один з найбажаніших днів у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть до Святого Миколая листи із своїми побажаннями і моляться до нього, просячи передусім здоров'я собі та батькам. В сучасні часи з'явилась добра традиція - саме у день Святого Миколая опікуватися дітьми, потребуючим особливої опіки, даруючи їм подарунки.    За сприяння відділу культури та відділу сім'ї, дітей та молоді селищної ради 19 грудня в Підволочиську зустрічали Святого Миколая. Своїми талантами діточок радував зразковий дитячий театр, а Святий Миколай кожній дитині вручив подарунок. За подарунки та дитячу виставу щиро подякував селищний голова Віталій Дацко: - "Нехай Святий Миколай принесе щастя, здоров'я та Божу ласку у кожну родину".    А завершилось свято спільним запаленням новорічними вогнями святкової ялинки на центральній площі селища.

Передноворічний візит в село Супранівка

Передноворічний візит в село Супранівка

   19 грудня в село Супранівка завітали селищний голова Віталій Дацко, заступник селищного голови Володимир Витрикуш та головний лікар КЗ Підволочиської ПМСД Мирослав Вовчко.    В місцевий ФАП було передано новий холодильник та дитячі ваги, які були необхідні для роботи ФАПу. Староста села Михайло Угрин та фельдшер ФАПу Ольга Капітан щиро подякували за такий передноворічний подарунок.

Участь в обласній програмі «Миколай дарує радість»

Участь в обласній програмі «Миколай дарує радість»

   На передодні дня Святого Миколая у ляльковому театрі міста Тернополя відбулася святкова програма «Миколай дарує радість» для дітей кризових категорій – це діти учасників АТО, діти сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти сімей, що опинилися в складних життєвих  обставинах.  З нашої громади 20 дітей стали учасниками даної святкової програми, де отримали багато гарних вражень та солодощі.  

День Святого Миколая в Мисловецькому ЗНЗ-ДНЗ

День Святого Миколая в Мисловецькому ЗНЗ-ДНЗ

    Споконвіку традиції святкування дня Святого Миколая вчать милосердю, щедрості й любові до оточуючих. Кожна дитина та дорослі з нетерпінням чекають прихід Святого Миколая.   16 грудня напередодні свята - Святий Миколай завітав до дітей Мисловецького ЗНЗ-ДНЗ. Діточки закладу та школярі чудово підготувалися до його зустрічі, вивчили багато віршиків та пісень, а щедрий Святий Миколай подарував їм багато подарунків та смаколиків.    На святі побували селищний голова Віталій Дацко та заступник селищного голови Іван Осадчук.

Форум об'єднаних громад

Форум об'єднаних громад

   15 грудня в Києві проходив форум об'єднаних територіальних громад, який став можливістю для усіх об'єднаних громад розповісти про свої перемоги та труднощі, які мали за рік роботи, висловити думки і пропозиції колегам, представникам уряду, експертам.    Участь у форумі взяли Прем'єр Міністр України Володимир Гройсман, Віце-прем'єр міністр-Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, міжнародні експерти. В складі делегації Тернопільської області участь у форумі взяв селищний голова Віталій Дацко, який працював у секції "Управління освітою в ОТГ", де відбулася зустріч із заступником міністра освіти та науки України Павлом Хобзеєм. На форумі було багато обмінів думками, діалоги та дискусій, прийнято резолюцію до депутатів Верховної Ради України в підтримку реформи децентралізації в Україні.

Змагалися  юні шахісти

Змагалися юні шахісти

    9 грудня  в Підволочиському будинку школярів відбулись  змагання з шахів серед  школярів  ЗОШ І-ІІ ступенів в рамках  ХХІ спортивних ігор учнівської молоді Підволочищини 2016-2017 навчального року. В підсумку  третє місце зайняла команда НВК «Клебанівський ЗНЗ І-ІІ ступенів –ДНЗ» (вчитель-представник Шугай Т.М.) у складі Максимчука Андрія та Андрунів Марії. Друге місце зайняла команда Супранівської ЗОШ І-ІІ ст.     (Липка І.М.)  у складі Мальця Юрія та Повзун Ірини. Переможцем стала команда Галущинської ЗОШ І-ІІ ст. (Когутенко О.Ю.) у складі Кушнір Валентина та Микитейчук Вікторії. Слід зазначити, що Валентин та Віка здобули максимум очок впевнено перемігши усіх суперників. Змагання судили Дрейко С.М., Мандибур Б.В. Всі призери нагородженні командними та особистими  грамотами.