Дитячий футбольний турнір на призи Святого Миколая

Дитячий футбольний турнір на призи Святого Миколая

    Сьогодні в спортивному залі Підволочиської ДЮСШ відбулася відкрита першість Підволочиської ДЮСШ з футзалу на призи Святого Миколая серед юнаків 2007-2008 р.н.. В змаганнях прийняли участь команди спортивних шкіл таких міст, як: Збараж, Скалат, Волочиськ, Підволочиськ та команда ФК "Чемпіон"  м.Тернопіль.  По завершенню змагань всі учасники  були нагородженні грамотами та цінними призами організаторами змагань - Підволочиською ДЮСШ ( директор Плюта І.І.), та службою з гуманітарних питань Підволочиської РДА(начальник Кирик Б.П.), а юним футболістам Підволочиської ДЮСШ селищний голова Підволочиськ  Віталій Геннадійович Дацко подарував комплект ігрової форми.

Вистава «Полювання на брата»

Вистава «Полювання на брата»

    У неділю 24 грудня в Підволочиському будинку культури відбулася вистава Тернопільського народного драматичного  театру - студії «Сузір’я» за твором Володимира Лиса «Полювання на брата» присвячена 75-й річниці УПА. Режисером – постановником вистави є  заслужений діяч мистецтв України – Орест Савка.

Дружній візит представників Волинських громад

Дружній візит представників Волинських громад

     22 грудня з робочим візитом в Підволочиську громаду за підтримки Тернопільського та  Волинського відділень Асоціації міст України приїхали представники громад з Волинської області.

Перше засідання фокус-групи

Перше засідання фокус-групи

    20 грудня в громаді відбулося перше засідання  Фокус-групи з реалізації проекту «Підвищення рівня підзвітності поліції та органів місцевого самоврядування перед громадами та налагодження діалогу через прийняття Комплексних програм розвитку безпеки у 18-ти територіальних громад західних областей України» за фінансової підтримки національного фонду на підтримку демократії (NED).  

Іде Святий Миколай…

Іде Святий Миколай…

   Напевно, чи не найдужче ми любимо зиму за незабутні свята, за їхню казковість та чарівність. У цю пору їх є чимало, яких з нетерпінням чекають дорослі і діти. Цей святковий зимовий час розпочинається у ніч з 18 на 19 грудня. У ці дні Україною мандрує Святий Миколай, який своєю щедрістю дарує людям радість та натхнення на добрі справи.

Миколай дарує радість

Миколай дарує радість

          Голова Підволочиської об’єднаної територіальної громади Дацко Віталій Геннадійович в день св. Миколая взяв участь у дійстві «Даруймо тепло доброти» для дітей-сиріт, дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей учасників АТО, дітей-інвалідів та дітей, які знаходяться в складних життєвих обставинах, яке проходило у будинку культури. Близько 200 дітей соціальних категорій з Підволочиської гімназії ім. Івана Франка та Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. отримали солодкі подарунки, спонсорами яких стали приватні підприємці селища. А по всій об’єднаній громаді  більше ніж 800 дітей  в День св. Миколая були обдаровані подарунками за сприяння приватних  підприємців та сільськогосподарських підприємств.

Ремонтні роботи продовжуються

Ремонтні роботи продовжуються

   В першій декаді грудня у громаді підходили до завершення роботи по реконструкції сільських клубів у селах Іванівка, Чернилівка та Галущинці. Завершилися роботи по капітальному ремонту доріг у  Оріховець, Чернилівка, Качанівка. Продовжуються роботи на спортивному майданчику. Завершено отеплення фасаду та перекриття Підволочиського ДЮСШ. Відремонтовано дах та фасад музичної школи. Триває отеплення фасаду  дошкільного навчального закладу та встановлено орієнтовно 150 м.кв. бруківки в «Молодому парку»  і біля спортивної школи в Підволочиську. Всі роботи будуть виконанні у визначені терміни, про що буде повідомлено пізніше.

Всеукраїнський турнір з гандболу  присвячений пам’яті І.М.Поповича

Всеукраїнський турнір з гандболу присвячений пам’яті І.М.Поповича

   8-9 грудня в дитячій юнацькій спортивній школі смт.Підволочиськ пройшов Всеукраїнський турнір з гандболу серед юнаків 2005 року народження і молодших, присвячений пам’яті І.М.Поповича. Участь у якому брало сім команд з трьох областей а саме: Заставна (Чернівецька), Глибока (Чернівці), Хмельницьк, Волочиськ (Хмельницька), Тернопіль, Теребовля, Козова та Підволочиська.