Робочий візит в село Іванівка

Робочий візит в село Іванівка

   06 лютого 2018 року, селищний голова Віталій Дацко, перший заступник селищного голови Степан Мельничук, заступник селищного голови Іван Осадчук, депутат селищної ради Мар'яна Кузьмін, побували з робочим візитом в селі Іванівка. Разом із старостою села Віктором Стельмахом та директором школи обговорили плани щодо капітального ремонту даху школи. Пізніше оглянули сільський будинок культури, ремонт даху якого, був проведений в 2017 році за кошти фонду регіонального розвитку.

Відбувся оргкомітет до Дня пам`яті воїнів-інтернаціоналістів

Відбувся оргкомітет до Дня пам`яті воїнів-інтернаціоналістів

    7 лютого в кабінеті селищного голови відбувся оргкомітет до Дня пам`яті воїнів-інтернаціоналістів  у якому прийняли участь: селищний голова Віталій Дацко, заступник селищного голови Володимир Витрикуш, начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ селищної ради Інга Бабій та голова Підволочиської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Ігор Шуфляк. На даному комітеті обговорювалися організаційні питання проведення даного заходу, який відбудеться 15 лютого об 11:00 год. 

Національний правопросвітницький проект Мін'юсту Я МАЮ ПРАВО!

Національний правопросвітницький проект Мін'юсту Я МАЮ ПРАВО!

Долучайтесь до національного правопросвітницького проекту Мін'юсту Я МАЮ ПРАВО!  Звертайтесь за правовою допомогою. Захищаймо права разом!  pravo.minjust.gov.ua - веб-сайт проекту, 0 800 213 103 - єдиний контакт центр системи

Відбулися збори у селах громади

Відбулися збори у селах громади

   04 лютого в селах Підволочиської об'єднаної  територіальної громади Бонданівка та Кам'янки відбулися сходи жителів даних сіл.    На зборах був присутній та виступив селищний голова Віталій Дацко, заступник селищної голови Іван Осадчук, старости сіл Ігор Цар та Андрій Реус, депутати селищної ради обраних від сіл Богданівка, Кам' янки та Мовчанівка.     На зборах були розглянуті питання виконання соціально-економічному розвитку сіл у 2017 році та плани реалізації проектів на 2018 рік, проблемні питання сіл: якість стану доріг, водопостачання, збір сміття, автобусне сполучення, благоустрій сіл, підготовку до медичної реформи та ряд інших питань життєзабезпечення жителів даних сіл та громади в цілому.

Шкільне обладнання  у школи громади

Шкільне обладнання у школи громади

    Днями при співпраці Підволочиської районної організації Чевоного Хреста та Підволочиської селищної ради заклади освіти отримали шкільне та спортивне обладнання: парти,  столи, стільці.

Робочий візит в село Галущинці

Робочий візит в село Галущинці

     2 лютого селищний голова Віталій Дацко, заступник голови Іван Осадчук, начальник  відділу освіти селищної ради Світлана Мотика з робочим візитом відвідали село Галущинці. Обговорили із старостою села Михайлом Схабом, та директором місцевої школи Олександром Серветником місце розташування для будівництвом спортивного майданчика зі штучним покриттям в школі. Разом із депутатом селищної ради Оксаною Капелусь зустрілися з місцевим активом по організації роботи закладів села Галущинці, благоустрій села, обговорили проблемні питання, реалізація проектів соціально-економічному розвитку села, які будуть вирішуватися в 2018 році.

Нагородження футбольної команди «Збруч»

Нагородження футбольної команди «Збруч»

   28 січня селищний голова Віталій Дацко, директор комунального підприємства «Колос» Іван Демчук та заступник голови Підволочиської районної  федерації футболу та тренер команди Євгеній Андрушків провели нагородження гравців ФК «Збруч», які в чемпіонаті Тернопільської  області здобули бронзові нагороди. Селищний голова привітав команду «Збруч» з  досягненнями, та побажав успіхів та перемог у майбутньому, визначив завдання на наступний чемпіонат по футболу.

Підготовка проектів соціально-економічного розвитку громади на 2018  році

Підготовка проектів соціально-економічного розвитку громади на 2018 році

     26 січня Підволочиський селищний голова Віталій Дацко разом із заступником селищного голови Степаном Мельничуком, начальником Підволочиського УЖКГ Богданом Гисою та начальником відділення ДСНС Петром Савичом і директором комунального підприємства «Колос»  Іваном Демчуком провели робочу зустріч по питанню санітарної очистки насаджень тополь по вулиці Патріарха Мстислава, які знаходяться в аварійному стані та  несуть небезпеку для пішоходів та транспортних засобів селища.

Робочий візит у села громади

Робочий візит у села громади

    25 січня з  метою організації та виконання соціально - економічного розвитку громади  на 2018 рік  селищний голова Віталій Дацко та заступник селищного голови Володимир Витрикуш з  робочим візитом відвідали села громади де обговорили перспективи на майбутнє соціально - економічного розвитку громади.

Відзнака знайшла героїв

Відзнака знайшла героїв

    За ініціативи депутатів  Підволочиської селищної ради та  голови обласної організації жінок України Орисі Березюк до голови обласної ради Віктора Овчарука за поданням Підволочиського селищного голови Віталія Дацка було представлено до нагородження   жителів села Рожиськ Бернадина М.І. та  Цимбала Й.М. за проявлену хоробрість, громадську свідомість  та відвагу, проявлені під час порятунку потопаючих людей.