Концерт до 204-ої річниці з дня народження Тараса Шевченка

Концерт до 204-ої річниці з дня народження Тараса Шевченка

      6 березня в Будинку культури відбувся звітний концерт аматорських колективів сіл Оріховець, Чернилівка присвячений 204-річниці від дня народження великого сина українського народу, поета-мислителя, виразника дум і народних сподівань -  Тараса Григоровича Шевченка.

ЗАСІДАННЯ ФОКУС-ГРУП

ЗАСІДАННЯ ФОКУС-ГРУП

  3 березня виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак разом з консультантами Тернопільського РВ АМУ відвідали Підволочиську об’єднану територіальну громаду з консультаційною метою. Експерти Тернопільського РВ АМУ надали ряд рекомендацій щодо впровадження механізмів підвищення рівня безпеки на території громади. На засідання трьох фокус-груп які відбувалися протягом дня були присутні працівники селищної ради, члени виконавчого комітету, депутати та інші представники громадськості.

Відкрита першість Підволочиської ОТГ з волейболу

Відкрита першість Підволочиської ОТГ з волейболу

   03 березня 2018 року у Підволочиській гімназії відбулася відкрита першість Підволочиської ОТГ з волейболу серед чоловічих команд. 7-5 місця посіли села: Оріховець, Кошляки, Голотки, 4 - у Підволочиськ 2,  3 - у с.Качанівки,  2 - у Підволочиська1.  Переможець відкритої першості - команда с.Колодіївки.

Змагання Підволочиської ОТГ з футзалу

Змагання Підволочиської ОТГ з футзалу

    04 березня у Підволочиській ДЮСШ відбулися ігри 1/4 частини відкритої першості Підволочиської ОТГ з футзалу 2018 р. Їхні рахунки: Дорофіївка - Городниця (0:0; 3:2), Богданівка - Хмелиська (3:0; 7:1),  "Оболонь" - Криве (4:1; 6:4),  "Ветеран " - "Самець" (1:2; 2:1- пенальті - 4:3). Півфінальні зустрічі склали: Дорофіївка - "Оболонь" (Підволочиськ), Богданівка - "Ветеран " (Підволочиськ). Вирішальна частина змагань проходитиме 11 березня з 11 години.

«ЩОБ НАШЕ СЛОВО НЕ ВМИРАЛО»

«ЩОБ НАШЕ СЛОВО НЕ ВМИРАЛО»

   27  лютого у Підволочиському будинку культури відбувся конкурс читців клубних закладів, присвячений пам’яті  Т.Г. Шевченка «Щоб наше слово не вмирало».

Відкритий турнір з футзалу  серед ветеранів

Відкритий турнір з футзалу серед ветеранів

   25 лютого в Підволочиській ДЮСШ відбувся відкритий турнір з футзалу серед ветеранів спорту (40+) на призи Підволочиської селищної ради. П’яте місце у команди Новосільщини, четверте – у Іванівки, третє – у Богданівки, друге – у Волочиськ 1, переможцем турніру стала команда Волочиськ.                 

Змагання з шахів у громаді

Змагання з шахів у громаді

   24 лютого, відбулась особиста першість Підволочиської ОТГ з шахів серед чоловіків. У змаганнях брали участь 12 учасників. Третє місце серед ветеранів у Ярослава Сави, друге -  у Бориса Мандибура, перше – у Павла Бабака. Серед дорослих третє місце у Ігора Дидьо, друге – у Володимира Борохвіна, перше – у Ігора Деревацького.  

Філософія серця

Філософія серця

    Олександр Степанович Курбас, або Лесь Курбас, як його шанобливо називали друзі і навіть супротивники – видатний український режисер світового рівня. Його ім’я стоїть нині поряд із такими видатними іменами, як Станіславський, Брехт, Арто та інші… Він – людина, яка була театром, жила ним.