Привітання довгожителя громади з  105-ти літнім ювілеєм

Привітання довгожителя громади з 105-ти літнім ювілеєм

   У понеділок 4 грудня Микола Тимчук, який є жителем села Мовчанівка відзначив свій 105-ти літній ювілей. На долю чоловіка випало чимало життєвих випробувань – зазнав голоду й холоду, пережив війну. Йому пощастило стати свідком становлення незалежної України. Свій віковий ювілей пан Микола зустрів у колі рідних і близьких людей.

Творчий вечір «Магія скрипки»

Творчий вечір «Магія скрипки»

    3 грудня у Підволочиському будинку культури відбувся ювілейний творчий вечір віртуоза – скрипаля, заслуженого працівника культури України Любомира Рокецького, майстерну гру, якого  мали можливість слухати у Італії, Франції, Люксембурзі, Англії, Німеччині, Польщі, Австрії, Естонії, Болгарії, Іспанії. 

Звіт голови громади

Звіт голови громади

    1 грудня в залі Підволочиського Будинку культури відбувся звіт голови громади про черговий рік роботи. На початку свого виступу Віталій Дацко  прозвітував по всіх основних напрямках діяльності у громаді. В процесі звіту для присутніх у залі було показано слайд-шоу, де  було відображено  хід виконаних робіт за 2017 рік.

"Кубок мера" Підволочиської ОТГ з футзалу триває

"Кубок мера" Підволочиської ОТГ з футзалу триває

   День був по – спортивному насиченим, цікавим, приємним. Вболівальники, судді, гравці почували себе впевнено і комфортно. Щонеділі, починаючи з 12 листопада, триває "Кубок мера" Підволочиської ОТГ з футзалу.  З 26 - ти команд залишилося 8. Наступної неділі, в 1/4 фіналу, зустрінуться:

Спортивні  ігри  школярів

Спортивні ігри школярів

       Відбулись  змагання з футзалу серед ЗОШ І-ІІІ ст.  в рамках  ХХІІ спортивних ігор учнівської молоді Підволочищини 2017-2018 навчального року.

Години  скорботи до Дня пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років

Години скорботи до Дня пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років

  25 листопада усі свідомі жителі нашої громади зібрались біля пам’ятника  жертвам комуно-більшовицьких репресій, щоб вшанувати годиною скорботи пам'ять про жертв Голодомору 1932-1933рр., спогади про яких у свідомості українців зринають болем щороку на межі осені та зими.  

Реквієм до Дня Гідності та Свободи

Реквієм до Дня Гідності та Свободи

    21 листопада біля Меморіалу Слави «Герої не вмирають» до Дня Гідності та Свободи був проведений реквієм, яким вшанували патріотизм і мужність громадян України, які у листопаді 2013, лютому 2014 постали на захист демократичних цінностей прав і свобод людини, громадянина, національних інтересів України.

День працівників сільського господарства у селі Кам’янки

День працівників сільського господарства у селі Кам’янки

     У неділю 19 листопада  у селі Кам’янки відбулися урочистості до Дня працівників сільського господарства.  Гостинна кам’янківська земля радо зустрічала гостей і вітала своїх невтомних трудівників, які щодня з натхненими душею руками і з великою любов’ю  до землі-годувальниці забезпечують добробут держави і жителів нашої громади.