Відкриття дитячого садочку в селі Оріховець

Відкриття дитячого садочку в селі Оріховець

     22 березня у Підволочиській громаді відбулося урочисте відкриття дитячого садочка «Дзвіночок» у НВК «Оріховецький ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ».  Привітно і радісно сьогодні відкрив двері дитячий садочок для наймолодших вихованців Оріховецького НВК. Тепер діти будуть виховуватися і навчатися у просторих, світлих та теплих кімнатах в приміщенні  школи.

Турнір Співдружності Підволочиської селищної ради з настільного тенісу

Турнір Співдружності Підволочиської селищної ради з настільного тенісу

   18 березня, в Підволочиській ДЮСШ, відбувся відкритий Турнір Співдружності Підволочиської селищної ради з настільного тенісу. В змаганнях брали участь спортсмени сіл - Митниця, Магдалівка, Жеребки, Галущинці, Кам'янки, Мислова, Пальчинці, Воробіївка, Пеньківці, Нове Село, Гнилички, Голотки, Климківці, Бальківці, міста Волочиськ і смт. Підволочиськ, разом 29 гравців.

Презентація книги Лесі Орляк «Ти зробив усе, що зміг»

Презентація книги Лесі Орляк «Ти зробив усе, що зміг»

   15 березня в залі Будинку школярів вшановуючи День українського добровольця відбулася презентація книги «Ти зробив усе, що зміг» - Лесі Орляк матері Олександра Орляка, який загинув 6 лютого 2015 року в наслідок мінометного обстрілу поблизу міста Дебальцевого.

Зустріч з координатором програми економічного розвитку  представництва Міжнародної організації з міграції в Україні

Зустріч з координатором програми економічного розвитку представництва Міжнародної організації з міграції в Україні

    15 березня селищний голова Віталій Дацко та секретар селищної ради Богдан Воловський провели зустріч з координатором програми економічного розвитку представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні Алі Чабуком та головою громадської організації "Відродження нації" Галиною Кравець. Обговорили участь Підволочиської ОТГ в міжнародних проектах по залученню трудових мігрантів до розвитку підприємництва в громаді, співфінансуванні у виготовленні закордонних паспортів та ІD карток, та інших соціальних проектах.

Робочий візит у дошкільні-навчальні заклади громади

Робочий візит у дошкільні-навчальні заклади громади

     15 березня селищний голова Віталій Дацко та начальник відділу освіти Підволочиської селищної ради Світлана Мотика відвідали дошкільні-навчальні заклади Підволочиська та Староміщини. Під час візиту передали в Підволочиський дитячий содок додатковий  електричний котел, а в Староміщину електричну плиту для приготування їжі.

Робочий візит у село Дорофіївка

Робочий візит у село Дорофіївка

    13 березня заступник селищного голови Іван Осадчук разом із начальником відділу Підволочиського УЖКГ Володимиром Плішом та депутатом Підволочиської селищної ради Андрієм Флінтою з робочим візитом відвідали село Дорофіївка де  обговорили питання пішохідного мосту, який є в аварійному стані. Його  ремонт є важливим для  жителів села. Для безпеки користування є велика необхідність у його ремонті, тому селищна рада звернулася до обласного управління водних ресурсів.