Виставка до дня Соборності України у Підволочиському краєзнавчому музеї ім. Омеляна Ковча

Виставка до дня Соборності України у Підволочиському краєзнавчому музеї ім. Омеляна Ковча

    22 січня на День Соборності України у Підволочиському краєзнавчому музеї ім. Омеляна Ковча відбулася виставка експонатів приурочена Дню Соборності України. Були виставлені експонати які відображали життя і побут українців на початку ХХ століття.

День Соборності України

День Соборності України

    У понеділок, 22 січня між Підволочиською та Волочиською громадами на мосту  відбулося вшанування 99-ї річниці з Дня Соборності України делегаціями Тернопільської та Хмельницької областей. 

«Свято коляди»  в селі Кам’янки

«Свято коляди» в селі Кам’янки

    У неділю, 14 січня на Старий Новий рік у село Кам’янки щоб провести  «Свято коляди» з’їхалися всі фольклорні колективи сіл, які входять до Агрофірми «Медобори»: Кам’янки, Хмелиська, Мовчаніка та Росохуватець.

Різдвяні вітання у територіальному  центрі надання соціальних послуг

Різдвяні вітання у територіальному центрі надання соціальних послуг

  З Різдвяною колядою за ініціативи директора музичної школи Ольги Кушельник до територіального центру надання соціальних послуг Підволочиської селищної ради та у відділення стаціонарного догляду у селі Галущенці  завітали вихованці музичної школи, які привітали людей похилого віку з Новорічно - Різдвяними святами.

Різдвяна казка для дітей із Донеччини

Різдвяна казка для дітей із Донеччини

   Із 5 по 10 січня вісім учнів із Новолуганської ЗОШ І-ІІІ ст. гостинно прийняла Підволочиська громада, зокрема, Кам’янківська ЗОШ І-ІІІст. Маленькі гості мали змогу ознайомитись із традиціями та звичаями святкування Різдва Христового.

Відкрита першість Підволочиської  ОТГ  з футзалу 2018 року

Відкрита першість Підволочиської ОТГ з футзалу 2018 року

   9 січня розпочалася відкрита першість Підволочиської  ОТГ  з футзалу 2018 року. В змаганнях приймають участь 27 команд. Відкрив турнір селищний голова Віталій Дацко, який привітав усіх зі святами та побажав спортивних  успіхів. Змагання розпочали команди групи «А», сіл: Городниці, Галущинець, Жеребок і Новосілки.

Гостинна зустріч дітей із Донецької області

Гостинна зустріч дітей із Донецької області

    Напередодні Різдва Христового гостинна земля Підволочиської громади радо зустрічала дітей із Донецької області, Новолуганської школи, яких у цьому році запросила до себе Кам'янківська школа.

Вифлеємський вогонь миру прибув у Підволочиськ

Вифлеємський вогонь миру прибув у Підволочиськ

    Напередодні Новорічних та Різдвяних свят в  Україну прибув Вифлеємський вогонь миру,   його  передають   до церков - пластуни, звідки він поширюється до  парафіян.  Цей вогонь постійно горить у місті Вифлеєм, як спомин про прихід на землю Христа - нашого Спасителя, який  є символом Любові і Миру, визволенням від гріхів. Він визволяє людей з розпачу і додає  сил, сподівання і надію.

Відкритий «Кубок мера» Підволочиської ОТГ з футзалу 2017 року

Відкритий «Кубок мера» Підволочиської ОТГ з футзалу 2017 року

   Щонеділі, починаючи з 12 листопада по 24 грудня тривав відкритий «Кубок мера» Підволочиської ОТГ з футзалу. В змаганнях приймали участь 26 команд Підволочиського району. У вирішальний день змагань, у півфіналах зустрілися команди сіл Кривого та Дорофіївки і Богданівки та Городниці. Кращими виявилися команди Дорофіївки та Богданівки. У грі за третє місце команда Кривого перемогла команду Городниці. Фінальна гра між командами сіл Дорофіївки і Богданівки завершилася нічиєю. У серії післяматчевих пенальті кращою виявилась команда села Дорофіївки.