Настільний теніс

Настільний теніс

Дуже вдалим виявився другий семестр 2017-2018 навчального року в змагальному плані для наших школярів в обласних змаганнях з настільного тенісу.

КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ

КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ

      16 травня 2018 року  в місті Тернопіль відбувся ІІІ обласний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України “Козацький гарт 2018 ”. Виявили бажання змагатися 18 команд з різних куточків Тернопільщини. Від Підволочиської громади змагалась команда Підволочиської гімназії ім.І.Франка. В підсумку наші юні спортсмени зайняли високе п’яте місце. А в одному із видів програми (стрибки в довжину з місця) гімназисти  були найкращі зайнявши перше місце. Готував команду  вчитель   фізичної культури Шумський Л.Б.

СПОРТИВНІ  ІГРИ ШКОЛЯРІВ

СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ

   У травні 2018  року відбулись зональні та фінальні обласні  змагання з футболу  «Шкіряний м’яч» серед юнаків 11-14 років у чотирьох вікових групах. Всього на попередніх етапах  брало участь по 18 команд у кожній  віковій групі. У двох з них взяли участь Підволочиські команди –U-13 (юнаки 2005 р.н.) та  U-14 (юнаки 2004 р.н.). І виступили дуже вдало. Пройшовши без поразок зональні змагання обидві команди потрапили у фінальні частини, які складалась з чотирьох кращих команд і проходили у місті Гусятині. В Підсумку  команда  юнаків 2005 р.н. зайняла друге місце в області. А юнаки 2004 р.н. перемігши впевнено усі команди стали чемпіонами області у своїй віковій категорії і будуть брати участь у зональних Всеукраїнських змаганнях. Команди базувались на основі Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. Також брали участь у змаганнях учні з Оріховецького НВК, Кам’янківської ЗОШ І-ІІІ ст., Підволочиської гімназії ім.І.Франка, Галущинської ЗОШ І-ІІ ст., Городницької ЗОШ І-ІІ ст. Юних футболістів було нагороджено кубком та грамотами.

Відбувся оргкомітет до Дня Героїв

Відбувся оргкомітет до Дня Героїв

     16 травня в кабінеті селищного голови відбувся оргкомітет   з нагоди відзначення Дня Героїв у якому прийняли участь:  селищний голова Віталій Дацко, заступник селищного голови Володимир Витрикуш, начальник відділу організаційно - виконавчої  роботи виконавчого апарату селищної ради  Мар’яна Кузьмін, начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ селищної ради Інга Бабій, головний спеціаліст відділу освіти селищної ради Світлана Кульбаба та  начальник Підволочиського УЖКГ Богдан Гиса. На комітеті були обговорені  організаційні питання проведення заходу, який відбудеться 23 травня  о 10:00 год. біля  Меморіалу небесної сотні та героїв АТО.

СПОРТИВНІ  ІГРИ ШКОЛЯРІВ

СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ

     8-9 травня відбулись фінальні обласні  змагання з футболу  серед ЗОШ І-ІІІ ст.в рамках ХХІІ Спортивних ігор школярів Тернопільщини серед восьми команд. Всього на попередніх етапах  взяли участь 23 команди. Дуже вдало виступила  команда юнаків Підволочищини  ставши бронзовими призерами змагань. Попереду лише Бучач і чемпіони з Тернополя. Фінальні ігри відбулися у Тернополі. Драматичним виявився матч наших футболістів за 3-тє місце з командою Бережан. Матч закінчився нічийним рахунком 3:3 (спочатку поступались 0:2, потім вигравали 3:2, потім 3:3) лише післяматчеві пенальті виявили володарів бронзових медалей. Ними стали Підволочиські футболісти (4:3 по пенальті). Юних футболістів було нагороджено медалями та грамотами.

Робочий візит в село Жеребки

Робочий візит в село Жеребки

      В понеділок, 14 травня селищний голова Віталій Дацко  з робочим візитом відвідав село Жеребки: де привітав із 100-річним ювілеєм довгожительку села Чайку Степанію побажав їй міцного здоров’я, життєвого оптимізму, жити в атмосфері любові та поваги від рідних і близьких. За все своє життя, розповіла ювілярка, було багато чого і доброго і поганого. Проте сьогодні згадуються лише приємні моменти, все погане залишилося позаду.

СПОРТИВНІ  ІГРИ ШКОЛЯРІВ

СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ

       Відбулись  змагання з легкої атлетики в рамках  ХХІІ спортивних ігор учнівської молоді Підволочищини 2017-2018 навчального року. 25 квітня відбулись змагання в молодшій віковій групі. Серед ЗОШ І-ІІІ ст. взяли участь вісім команд та  вісім серед ЗОШ І-ІІ ст. В підсумку серед ЗОШ І-ІІІ ст. перемогу здобула команда Підволочиської гімназії ім.І.Франка. Другими стали юні спортсмени з Новосільської ЗОШ, третя Підволочиська ЗОШ. Також брали участь команди Кам’янківської, Іванівської, Качанівської, Токівської, Скориківської шкіл. Серед ЗОШ І-ІІ ст. перемогла команда Богданівського НВК. Друге місце зайняла команда Мединської ЗОШ І-ІІ ст. Треті спортсмени з Клебанівського НВК. Також брали участь команди з Хмелиськівскої, Староміщинської, Галущинської шкіл, Лозівского та Лисичинського НВК. 27 квітня відбулись змагання в старшій віковій групі. Серед ЗОШ І-ІІІ ст. взяли участь сім команд. В підсумку перемогу здобула команда Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. Другими стали юні спортсмени з Скориківської ЗОШ. Третє місце поділили команди гімназії ім.І.Франка та Кам’янківської ЗОШ. Також брали участь команди Іванівської, Качанівської, Новосільської шкіл. Серед ЗОШ І-ІІ ст. також взяли участь сім команд. Перемогла команда Мединської ЗОШ І-ІІ ст. Друге місце зайняла команда Галущинської ЗОШ. Треті спортсмени з Богданівського НВК. Також брали участь команди Хмелиськівскої, Староміщинської шкіл, Лозівского та Лисичинського НВК. Всі призери нагородженні командними та особистими  грамотами.

Турнір з футболу пам’яті Михайла Ласло

Турнір з футболу пам’яті Михайла Ласло

   13 травня на стадіоні «Колос»  відбувся щорічний  турнір з футболу серед ветеранів пам’яті Михайла Ласло.  У змаганнях брали участь команди: Волочиська, збірна команда Богданівки – Підволочиська  та збірна команда Новосільщини – Скалатчини – Іванівки.  Захід відвідав селищний голова Віталій Дацко.