Робочий візит у села громади

Робочий візит у села громади

    5 червня, селищний голова Віталій Дацко разом із заступником селищного голови Володимиром Витрикушем та начальником відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ селищної ради  Інгою Бабій з робочим візитом побували у селах громади, зокрема, Оріховець та Іванівка, де зі старостами сіл обговорили об’єми робіт по ремонту клубів. У селі Мислова разом із старостою села оглянули  виконані роботи по ремонту будинку культури.

Звітний концерт народного аматорського ансамблю танцю «Пролісок»

Звітний концерт народного аматорського ансамблю танцю «Пролісок»

    3 червня в Підволочиському будинку культури відбувся звітний концерт народного аматорського ансамблю танцю «Пролісок», цей ансамбль неодноразово ставав переможцем та призером Всеукраїнських, обласних фестивалів-конкурсів, про що свідчать безліч грамот та дипломів.  На сьогоднішній день цим колективом керують – Микола та Тетяна Круть, які підготували безліч чудових хореографічних композицій.

Турнір з міні-футболу серед ветеранів пам’яті Віктора Пунди

Турнір з міні-футболу серед ветеранів пам’яті Віктора Пунди

    3 червня в селі Іванівка відбувся щорічний (п’ятий) турнір  з міні-футболу серед ветеранів пам’яті Віктора Пунди. На урочистому відкритті був присутній селищний голова Віталій Дацко, який з учасниками турніру поклав квіти до могили Героя та побажав учасникам чесної безкомпромісної гри.

Турніри  з пляжного волейболу серед змішаних пар та тенісу серед чоловіків на призи селищного голови  з нагоди Дня Підволочиська

Турніри з пляжного волейболу серед змішаних пар та тенісу серед чоловіків на призи селищного голови з нагоди Дня Підволочиська

     Продовж тижня на Підволочиському стадіоні «Колос» тривали турніри  з пляжного волейболу серед змішаних пар та тенісу серед чоловіків на призи селищного голови з нагоди Дня Підволочиська.

Пляжний волейбол

Пляжний волейбол

    Відбулись змагання з пляжного волейболу серед ЗОШ І-ІІІ ст. в рамках ХХІІ ігор школярів Підволочищини 22-23.05.2018 року. Перемоги серед хлопців та дівчат святкували юні волейболісти з Качанівської ЗОШ І-ІІІ ст. під керівництвом вчителя фізичної культури Паньків Галини Миколаївної. Ось як розподілились призові місця. Юнаки:1 місце - Качанівська ЗОШ  І-ІІІ ст., 2 місце - Скориківська ЗОШ І-ІІІ ст., 3 місце - Гімназія ім.І.Франка. Дівчата: 1 місце - КачанівськаЗОШ І-ІІІ ст., 2 місце - Оріховецький НВК, 3 місце -Підволочиська ЗОШ І-ІІІ ст.

“ЗБРУЧ-АГРОБІЗНЕС» ДО 555-РІЧЧЯ ПІДВОЛОЧИСЬКА ЗРОБИВ ПОДАРУНОК СЕЛИЩУ ТА СВОЇМ УБОЛІВАЛЬНИКАМ

“ЗБРУЧ-АГРОБІЗНЕС» ДО 555-РІЧЧЯ ПІДВОЛОЧИСЬКА ЗРОБИВ ПОДАРУНОК СЕЛИЩУ ТА СВОЇМ УБОЛІВАЛЬНИКАМ

27 травня селище Підволочиськ святкувало 555-річчя з Дня свого заснування. Футболісти місцевої команди «Збруч-Агробізнес» зробили чудовий подарунок своїм шанувальника, перемігши в драматичному поєдинку сильний ФК «Бережани» – 1:0.

Урочистості присвячені Дню Героїв

Урочистості присвячені Дню Героїв

    23 травня у Підволочиській громаді біля меморіалу слави «Герої не вмирають» загиблим воїнам АТО та Героям Майдану зібрались учасники ходи, де розпочалось святкування, щоб вшанувати усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє – майбутнє України. Святкуючи це свято, ми духом єднаємося з усіма героями, їхніми змаганнями, волею, ідеями, продовжуємо їх в нашому житті, праці та боротьбі.