ПЕРЕМОГА ФК «ЗБРУЧ-АГРОБІЗНЕС»

ПЕРЕМОГА ФК «ЗБРУЧ-АГРОБІЗНЕС»

   13 червня, у першому матчі 1/4 фіналу кубку Тернопільської області підволочиський «Збруч-Агробізнес» здобув велику перемогу над зборівським «Колосом» (3:0), тим самим взяв реванш за поразку від зборівчан на їхньому полі місячної давності в рамках чемпіонату області (1:6).

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У ПІДВОЛОЧИСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ІМ. ІВАНА ФРАНКА

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ У ПІДВОЛОЧИСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ ІМ. ІВАНА ФРАНКА

    Сьогодні, 13 червня селищний голова Віталій Дацко разом з начальником відділу освіти Світланою Мотикою відвідали Підволочиську гімназію ім. Івана Франка,  де  проходить підготовка  до нового навчального року, зокрема, ремонт у їдальні, та заміна освітлення в класах.

Робоча зустріч

Робоча зустріч

   Сьогодні, 12 червня у селі Качанівка відбулася зустріч голови громади Віталія Дацка  та старост сіл Качанівка - Любові Пастир, Черниліка - Ольги Липки та Оріхівця - Бориса Канюки з депутатом обласної ради, керівником «Агро-Росі» Олександром Самсоненком. Обговорили питання розвитку інфраструктури даних сіл та співпрацю у сфері соціального партнерства.

Підготовка до нового навчального року

Підготовка до нового навчального року

      З метою ознайомлення та підготовки до нового навчального року закладів освіти  селищний голова Віталій Дацко разом зі своїм  заступником Володимиром Витрикушем та начальником відділу освіти Світланою Мотикою відвідали ряд навчально-освітніх закладів нашої громади. Зокрема, вони побували в Кам’янківській ЗОШ І-ІІІ ст., Підволочиській ЗОШ І-ІІІ ст., НВК «Богданівський ЗНЗ І-ІІ ст. ДНЗ», НВК «Клебанівський ЗНЗ І-ІІ ст. ДНЗ», Староміщинкська філія Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ступенів та оглянули Підволочиський спортивний майданчик.

Всеукраїнська конференція «Культура і креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малої території»

Всеукраїнська конференція «Культура і креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малої території»

     7-8 червня, у м. Тульчин Вінницької області відбулася  Друга Всеукраїнська конференція «Культура і креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малої території».       На Конференцію прибули понад 200 представників з усіх регіонів України - голови ОТГ, очільники малих міст та селищ, керівники у галузі культури з малих міст.      В заході взяли участь Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр культури України Євген Нищук. Виконавчий директор Асоціація міст України Олександр Слобожан привітав учасників Конференції та виступив з питання "Децентралізація: можливості, перспективи, загрози", зупинився на аспектах впливу децентралізації на культурне життя маленьких міст, акцентував на культурному різноманітті громад.        У Конференції також взяли участь представники Тернопільщини: Підволочиський селищний голова Віталій Дацко, заступник Підгаєцького міського голови Василь Пеляк, начальник Управління культури, релігії та туризму Чортківської міської ради Дембіцька Ольга Іванівна та спеціаліст Управління культури, релігії та туризму Чортківської міської ради.

Футбольний матч   між командами ФК «Вишнівець» та ФК «Збруч-Агробізнес»

Футбольний матч між командами ФК «Вишнівець» та ФК «Збруч-Агробізнес»

    Вчора, 6 червня відбувся матч між командами  ФК «Вишнівець» (Вишнівець) та Підволочиський ФК «Збруч-Агробізнес». Маючи на футбольному полі на два гравці менше, команда з Підволочиська знайшла в собі сили забити такий потрібний четвертий гол, який вивів їх до чвертьфіналу обласного кубка. Після помилки оборонців ФК «Вишнівець», Тарас Даньків віддав вивірений пас на Познанського і той оформив покер, який став для «Збруча» рятівним, хоча наша команда  програла 4:5, однак за підсумками двох матчів пробилася до чвертьфіналу обласного кубка.