Успіхи Підволочиського футболу

Успіхи Підволочиського футболу

  16 лютого, в Тернополі відбулись фінальні змагання Дитячо-юнацької футзальної ліги Тернопільської області серед юнаків 2004-2005 р.н. За результатами запеклої боротьби на футбольному майданчику переможцем стала команда з Підволочиська (тренер Валерій Колотій). Змагання були організовані Федерацією футболу Тернопільської області спільно з Управлінням фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації.

МІТИНГ РЕКВІЄМ Схилимо голови свої в скорботі вічній

МІТИНГ РЕКВІЄМ Схилимо голови свої в скорботі вічній

 З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення військ з Афганістану  на меморіальному комплексі відбувся мітинг реквієм учасникам бойових дій в Афганістані 1979-1989рр. «Схилимо голови свої в скорботі вічній».

Нарада регіонального розвитку

Нарада регіонального розвитку

  14 лютого в Качанівському  будинку культури відбулася нарада регіонального розвитку, яку провели селищний голова Віталій Дацко, голова районної державної адміністрації Борис Онищук, депутат Тернопільської обласної ради, генеральний директор ТОВ «Агро Рось» Олександр Самсоненко та керівник апарату районної державної адміністрації Петро Копач.

План регіонального розвитку району в баченні Підволочиської ОТГ

План регіонального розвитку району в баченні Підволочиської ОТГ

 У Кам’янківському будинку культури  відбулося обговорення плану розвитку Підволочиської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки. Основним завданням таких обговорень є інформування громадськості про проведену роботу та обговорення проблем і перспектив розвитку сіл і міст на 2019-2021 роки. 

Звіт голови за 2018 рік

Звіт голови за 2018 рік

     29 січня 2019 року згідно п.7 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Підволочиський селищний голова Віталій Дацко провів звіт про свою  роботу та роботу  виконавчого комітету, депутатського корпусу за 2018 рік. Акцентував увагу на виконанні селищного бюджету, реалізації проектів в галузі освіти, культури, медицини, проведенні благоустрою у селищі та селах громади, фінансово – господарській діяльності УЖКГ та інших важливих питаннях життєзабезпечення громади. В процесі звіту для присутніх у залі показано презентацію, де було відображено хід виконаних робіт за 2018 рік. На завершення  Віталій Дацко  відповів на запитання присутніх та накреслив пріоритетні напрямки розвитку громади на 2019 - 2020 роки.