Мітинг реквієм до Дня пам'яті  та примирення

Мітинг реквієм до Дня пам'яті та примирення

         В День пам’яті і примирення  на Меморіалі Слави відбувся мітинг-реквієм, присвячений 75-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, зібралися жителі нашого краю, керівники громади та району.  

Добро живе у кожному серці!

Добро живе у кожному серці!

  Завершилася 14 Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», яка щорічно проводиться з метою забезпечення дитячих лікарень якісним медичним обладнанням. Кожна акція має різний медичний напрямок. З 1 по 30 квітня 2019 року у всіх областях України проходила акція з метою збору коштів  на закупівлю кардіологічного медичного обладнання в дитячі лікарні, яка проходила під гаслом «Дитяче серденько, живи!».  Медична допомога на обладнанні, закупленому за результатами акції «Серце до серця», надається безкоштовно, зокрема і в Тернопільській області. Наша громада активно прийняла участь і було зібрано 7412 грн. Велика вдячність за це нашим волонтерам – пластунам, які проводили збір коштів; усім освітянам, дітям,  батькам та усім людям доброї волі. Маленькі добрі справи зроблять світ кращим. Твори добро і воно повернеться тобі сторицею!

Година скорботи до  Дня пам'яті Чорнобильської трагедії

Година скорботи до Дня пам'яті Чорнобильської трагедії

   Година скорботи та вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС "Дзвони людської пам’яті".  Всечесний отець Михайло відправив поминальну панахиду, а всі присутні запалили 33 свічки на спомин про тридцять третю річницю ліквідації аварії на Чорнобильський АЕС.

До уваги мешканців громади!

До уваги мешканців громади!

   Запрошуємо усіх мешканців Підволочиської громади на годину скорботи та вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Захід "Дзвони людської пам’яті" відбудеться в четвер 25 квітня 2019 року о 10:00 год. на Меморіалі Слави у смт. Підволочиськ.

До уваги мешканців селища!!!

До уваги мешканців селища!!!

   До уваги мешканців селища, повідомляємо, що  в середу,  24.04.2019р. з 09:00 до 16:00 год. буде відключено постачання електроенергії по вулицях: П.Мстислава (в районі гімназії) та Корольова у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.