Вимоги щодо оформлення скарги на рішення, дії або бездіяльність державного реєстратора речових прав на нерухоме майно

Вимоги щодо оформлення скарги на рішення, дії або бездіяльність державного реєстратора речових прав на нерухоме майно

Вимоги щодо оформлення скарги на рішення, дії або бездіяльність державного реєстратора речових прав на нерухоме майно         Відповідно до пункту 3 Порядку розгляду скарг у сфері державної реєстрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.12.2015 № 1128 розгляд скарг здійснюється за заявою особи, яка вважає, що її права порушено, що подається виключно  у письмовій формі та повинна містити обов’язкові відомості, передбачені Законами України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» та «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань» (далі - Закони), а також відомості про бажання скаржника та/або його представника взяти участь у розгляді відповідної скарги по суті та про один із способів, в який скаржник бажає отримати повідомлення про зазначений розгляд.

Відзначення Дня працівника соціальної сфери у Підволочиській громаді

Відзначення Дня працівника соціальної сфери у Підволочиській громаді

  У першу неділю листопада в Україні згідно з Указом Президента України, відзначають День працівника соціальної сфери, свято, яке по праву належить тим,  хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням серця та покликом душі. 

Мітинг присвячений 100-річчю утворення ЗУНР

Мітинг присвячений 100-річчю утворення ЗУНР

  Українська історія багата на яскраві сторінки, сповнені героїчної боротьби за кращу долю народу, за здобуття незалежності рідної країни. Одна з них – листопадовий зрив 1918 року, внаслідок якого на уламках Австро-Угорської імперії зродилася Західно-Українська Народна Республіка.

Спортивні  ігри  школярів

Спортивні ігри школярів

          Відбулись змагання з футболу серед ЗОШ І-ІІІ ст.  в рамках ХХІІІ Спортивних ігор школярів Підволочищини   2018-2019  навчального року. Впевнену перемогу у турнірі здобули  юнаки з Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. Другою стала команда Підволочиської гімназії ім.І.Франка. Третьою команда НВК «Оріховецький ЗНЗ І-ІІІ ст.-ДНЗ». Четверті юнаки зі Скориків. Всі призери нагородженні командними та особистими  грамотами. Збірна кращих взяла участь в обласних зональних змаганнях. Перемігши у цих змаганнях команда Підволочиської селищної ради потрапила у фінальну частину  яка відбудеться у травні 2019 року.

Спортивні  ігри  школярів -  волейбол

Спортивні ігри школярів - волейбол

       26 та 29 жовтня 2018 року відбулись  змагання з волейболу серед ЗОШ І-ІІІ ст.   в рамках  ХХІІІ Спортивних ігор школярів Підволочищини 2018-2019 навчального року. Серед юнаків під керівництвом Паньків Г.М. перемогу в черговий раз здобула команда Качанівської ЗОШ І-ІІІ ст. перемігши в фіналі у впертій боротьбі команду Підволочиської гімназії ім. І. Франка (Шумський Л.Б., Мотика В.Я.) з рахунком 2:0. Третіми стали хлопці з НВК «Оріховецький ЗНЗ І-ІІІ ст. - ДНЗ»(Полухін В.І.).

Відбувся оргкомітет  з нагоди  відзначення 100-річчя  утворення ЗУНР

Відбувся оргкомітет  з нагоди відзначення 100-річчя  утворення ЗУНР

     30 жовтня в кабінеті селищного голови відбувся оргкомітет   з нагоди відзначення 100-річчя  утворення ЗУНР,  у якому прийняли участь:  селищний голова Віталій Дацко, заступник селищного голови Володимир Витрикуш, начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ селищної ради Інга Бабій та начальник відділу освіти селищної ради Світлана Мотика. На комітеті були обговорені  організаційні питання проведення заходу, який відбудеться 1 листопада  о 09:30 год. біля  пам’ятника Незалежності.