ХХІІІ СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХІІІ СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

   Підволочиські дівчата - чемпіонки Тернопільської області з міні-футболу серед дівчат ЗССО І-ІІ ст. Катя та Настя Ковальчук, В.Погорецька та В.Осух (Галущинська ЗОШ І-ІІ ст.), Віта та Маргарита Кравецькі, Х.Щерба (Хмелиськівська ЗОШ І-ІІ ст.), Н.Соя та О.Чечота (Лисичинський НВК І-ІІ ст.)

Відбувся оргкомітет до Дня Героїв

Відбувся оргкомітет до Дня Героїв

   17 травня в кабінеті селищного голови відбувся оргкомітет   з нагоди відзначення Дня Героїв,  у якому прийняли участь:  селищний голова Віталій Дацко, заступник селищного голови Володимир Витрикуш,  начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ селищної ради Інга Бабій, режисер зразкового аматорського театру Будинку культури Віта Лозинська, начальник відділу освіти Світлана Мотика та методист відділу освіти  Марія Гладич. На комітеті були обговорені  організаційні питання проведення заходу, який відбудеться 23 травня  о 10:00 год. біля  Меморіалу небесної сотні та героїв АТО.

«Моя громада у 2025 році» виставка художніх робіт серед школярів

«Моя громада у 2025 році» виставка художніх робіт серед школярів

  Мріяти про майбутнє не просто варто, а необхідно. Саме мрія визначає те, ким ми хочемо бути завтра, післязавтра, через 5 і 10 років. І саме діти можуть створити яскравий образ майбутнього. З метою залучення школярів до участі у розвитку громади в рамках програми DOBRE, в Підволочиській селищній раді було організовано виставку художніх робіт серед школярів «Моя громада у 2025 році». Роботи представлені у різних техніках: олівці, фарби, фломастери.