Різдвяний турнір Підволочиської селищної ради  з волейболу серед змішаних команд

Різдвяний турнір Підволочиської селищної ради з волейболу серед змішаних команд

    12 січня у Підволочиській гімназії ім. І.Франка відбувся Різдвяний турнір з волейболу серед змішаних команд. У змаганнях приймали участь п’ять команд Підволочиської громади. На змаганнях був присутній Підволочиський селищний голова Віталій Дацко, який проводив нагородження кращих команд турніру. У підсумку третє і друге місце посіли команди  Підволочиська, перше місце у команди села Качанівки.

Відкритий «Кубок мера» Підволочиської ОТГ фінал

Відкритий «Кубок мера» Підволочиської ОТГ фінал

   30 грудня відбулася фінальна частина відкритого «Кубку мера» Підволочиської ОТГ з футзалу 2018 року. Під час ігор і на нагородженні кращих команд та  кращих гравців турніру брав участь селищний голова Віталій Дацко. У підсумку, кращим молодим гравцем визнано -  Вадима Лубковича з Підволочиська, кращим досвідченим гравцем – Ярослава Бучинського з команди села Лисичинці, кращим бомбардиром – Назара  Пйонтка з Богданівки, кращим воротарем – Івана Коція з команди села Скорики, кращим гравцем – Ростислава Ціха з команди села Лисичинці.

Вифлеємський вогонь прибув у Підволочиськ

Вифлеємський вогонь прибув у Підволочиськ

     Напередодні Різдвяних свят пластуни передали Вифлеємський вогонь миру в Підволочиську селищну раду. Вогонь постійно горить у місті Вифлеєм, як спомин про прихід на землю Христа - нашого Спасителя, який  є символом Любові і Миру, визволенням від гріхів. Він визволяє людей з розпачу і додає  сил, сподівання і надію. Вогнем з Вифлеєму люди можуть запалити свічки вдома на Святу Вечерю. Традиційно Вогонь зберігається в церкві до Йордану - 19 січня. Потім його можна погасити.

Передноворічний турнір Підволочиської селищної ради з футзалу серед ветеранів

Передноворічний турнір Підволочиської селищної ради з футзалу серед ветеранів

    У вихідні відбувся передноворічний турнір Підволочиської селищної ради з футзалу серед ветеранів (40+). З вітальним словом до учасників змагань звернувся селищний голова Віталій Дацко  побажав   їм спортивних успіхів та веселих свят.

Миколай дарує радість

Миколай дарує радість

У чарівний день Святого  Миколая у селищі Підволочиськ проводилась акція «Миколай дарує радість»  одночасно у будинку культури та у центрі дитячої і юнацької творчості.

У Підволочиську відкрили будинок сімейного типу

У Підволочиську відкрили будинок сімейного типу

   Вчора, 19 грудня, на День святого Миколая у Підволочиську відкрили перший будинок сімейного типу. Родина Рожицьких, у якій виховується дванадцять дітей, восьмеро з яких прийомні, відтепер матиме свою затишну оселю.

День Святого Миколая у Мислові

День Святого Миколая у Мислові

  В понеділок, 17 грудня   у дошкільному навчальному закладі села Мислова  провели свято до Дня Святого Миколая.