Двомісячник благоустрою у громаді

Двомісячник благоустрою у громаді

     В рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» працівники структурних підрозділів Підволочиської селищної ради взяли активну  участь в саночистці території та посадці зелених насаджень у селищі та усіх населених пунктів громади.

«Місцеві ініціативи для розвитку громад»

«Місцеві ініціативи для розвитку громад»

    Підволочиська селищна рада виборола право бути у ІІІ кагорті громад-партнерів програми DOBRE у Тернопільській області. За сприяння  ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр», виконавця проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні» проводяться заходи, які дозволяють активізуватися мешканцям  громади, а саме молодим ініціативним людям брати участь у визначенні напрямків діяльності нашої громади, через залучення до різноманітних конкурсів та проектів,  зокрема «Місцеві ініціативи для розвитку громад».

Набуття досвіду модернізації технічної позашкільної освіти в ОТГ

Набуття досвіду модернізації технічної позашкільної освіти в ОТГ

    Сьогодні, 18 квітня у м.Бровари  пройшла  перша зустріч в межах навчального візиту "Набуття досвіду модернізації технічної позашкільної освіти в ОТГ". У даному заході беруть участь представники нашої громади – селищний голова Віталій Дацко, головний спеціаліст Олег Тимошик, директор центру дитячої та юнацької творчості Неля Ярема та викладач ліцею Семенюх Інна Вікторівна.

До уваги жителів Підволочиської громади!

До уваги жителів Підволочиської громади!

     У зв'зку з пониження температури повітря та за повідомленням Підволочиської дільниці Збаразького УЕГГ відключення подачі природного газу  17 та 18 квітня 2019 року відміняється!!!

Засідання Робочої групи з місцевого економічного розвитку

Засідання Робочої групи з місцевого економічного розвитку

  У Підволочиській селищній раді, в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), створена Робоча група з місцевого економічного розвитку, до складу якої увійшли представники різних цільових груп: місцевої влади, бізнесу, громадських організацій, молоді, освіти.

СПОРТИВНІ  ІГРИ ШКОЛЯРІВ

СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ

      10 квітня 2019 року у спортзалі Підволочиської ДЮСШ відбулись змагання з гандболу серед юнаків ЗЗСО І-ІІІ ст. в рамках ХХІІІ Спортивних ігор школярів Підволочищини. У вирішальній грі зійшлися команди Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. та команда Підволочиської гімназії ім.І.Франка. Гра була напруженою та емоційною і завершилась внічию 11:11. За додатковими показниками перше місце зайняли гімназисти. Другі  юнаки з Підволочиської ЗОШ І-ІІІ ст. Треті юнаки з Качанівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Третє засідання робочої групи щодо розроблення Стратегії розвитку

Третє засідання робочої групи щодо розроблення Стратегії розвитку

   Відбулося третє засідання робочої групи щодо розроблення Стратегії розвитку Підволочиської громади. Члени робочої групи обговорили стратегічні та операційні цілі. Після проведеного опитування мешканців громади методом анонімного анкетування визначили першочоргові завдання, які будуть реалізовані в майбутньому.