П’ятиденний воркшоп з просторового планування

П’ятиденний воркшоп з просторового планування

  Минулого тижня в Івано-Франківському Центрі розвитку місцевого самоврядування проходила  перша майстерня (воркшоп) під назвою «Аналіз – де сьогодні знаходиться наша ОТГ» в рамках CANaction School «Інтегроване просторове планування для об’єднаних територіальних громад», який реалізовується за підтримки Програми ULEAD з Європою/ULEAD with Europe.

Туристичними стежками

Туристичними стежками

   У неділю, 27 січня Підволочиськ відвідала туристична група зі Львова, яку очолив Ігор Губіліт (турагенція «Відвідай»).  Дана група побувала в місцевому краєзнавчому музеї ім. Омеляна Ковча, було проведено екскурсію визначними місцями селища. Присутні почули розповіді про видатних діячів, які були вихідцями з містечка або з ним тісно пов’язані їхні долі (О.Ковч, Г.Кестин, Ельдат, С.Петлюра, П.Скоропадський та інші). Екскурсію провів методист відділу освіти Юрій Мокрій.     

Робоча зустріч з експертами Програми DOBRE

Робоча зустріч з експертами Програми DOBRE

   Згідно плану роботи над діагностикою розвитку нашої громади, 23 січня 2019 року експерт  Програми DOBRE Ігор Каспрук та експерт Фонду розвитку локальної демократії Польщі Гжегож Дзіарскі, відвідали нашу громаду. Було представлено презентацію-звіт на тему: «Діагностика місцевого розвитку Підволочиської селищної ради» за результатами наших попередніх  опитувань і зустрічей.

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

  Сьогодні, 22 січня, в Україні відзначають День  Соборності України та 100-річчя  проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Відкрита першість Підволочиської ОТГ з футзалу 2019 року

Відкрита першість Підволочиської ОТГ з футзалу 2019 року

    13 січня у Підволочиській ДЮСШ розпочалася відкрита першість Підволочиської ОТГ з футзалу 2019 року. З вітальним словом до учасників змагань звернувся селищний голова Віталій Дацко, який побажав цікавих і завзятих ігор. У першості беруть участь 20 команд.