День села в Галущинцях

День села в Галущинцях

  У неділю, 7 липня село Галущинці святкувало День села. Свято розпочалося із спортивних змагань, відбувся турнір з міні-футболу серед команд ветеранів на честь загиблого воїна АТО Андрія Тимощука. Оксана Капелусь депутат села Галущинці прозвітувала перед мешканцями про свою діяльність. Увазі жителів села  та гостей  був представлений концерт аматорських колективів Підволочиського будинку культури (у програмі свята: тріо «Горлиця», дует «Доля», народний жіночий ансамбль «Елегія»). Для дітей та молоді різного віку була організована розважальна програма з цікавими конкурсами та іграми. Усіх присутніх частували смачною юшкою та гречкою зі шкварками.

У Мовчанівці відзначили День села

У Мовчанівці відзначили День села

  У неділю, 23 червня у селі  Мовчанівка відбулося святкування Дня села та звіт депутата селищної ради Бориса Лущинського. Атмосфера була веселою, лунали привітання людям, які своєю працею зробили значний внесок у розвиток села, на їх честь та з нагоди свята для всіх учасників заходу звучали найщиріші побажання, поетичні та музичні дарунки у виконанні школярів, дошкільнят села та аматорів художньої самодіяльності громади.

День молоді у селі Качанівка

День молоді у селі Качанівка

   У неділю, 23 червня село Качанівка святкувало День молоді та День Конституції України. З вітальним словом перед мешканцями села та зі звітом про пророблену роботу виступив депутат селищної ради Юрій Гринда. На святкові урочистості зібрались жителі та гості села, увазі яких був представлений чудовий концерт аматорів художньої самодіяльності   громади   та цікаві розважальні програми для дітей та молоді різного віку. На протязі свята гостей частували стравами української кухні, які щедро приготували господині  села.

День  міста– свято «Зеленого борщу»

День міста– свято «Зеленого борщу»

  Вже стало доброю традицією щороку Зеленої неділі святкувати День міста у Підволочиську. І саме до цього дійства було організовано свято «Зеленого борщу». На це свято у нас  борщ варять уже третій рік поспіль, щоправда цьогоріч вирішили зробити це більш масово і до цієї справи  долучились кілька учасників.  Сотні мешканців нашого містечка та гостей мали можливість скуштувати традиційний для нашого свята зелений борщ і оцінити смакові якості, усі залишились задоволені.