Сьогодні лікарі перебувають у найбільшій зоні ризику перед захворюванням на COVID-19. Медики - це люди, на яких не розповсюджується карантин, бо саме вони повинні приїжджати, тестувати, лікувати. Але в цій геройській справі, лікарі потребують нашої  підтримки. Адже засоби захисту мають здатність закінчуватися.
 Тому голова Підволочиської громади Віталій Дацко разом із своїм заступником Володимиром Витрикушем  від працівників селищної ради (відділів та підрозділів) передали лікарям Підволочиської екстреної допомоги захисні костюми, маски та рукавички. Адже працівники екстреної (швидкої) допомоги, - чи не найперші, хто контактує із людьми з підозрою на коронавірус.
 Зокрема, на заходи в боротьбі з вірусом працівники селищної ради, відділів культури та освіти, фінуправління й територіального центру перерахували одноденний заробіток на боротьбу з COVID-19 Підволочиській ЦРЛ.
 Подібні заходи будуть продовжуватися й надалі. Спільними зусиллями ми зможемо допомагати Підволочиській лікарні, первинній медико-санітарній допомозі, медсестрам, працівникам ФАПів…
 Ми повинні об’єднатися заради подолання епідемії та разом працювати на випередження, оскільки біда може неочікувано увійти до кожної родини. Підволочиська громада завжди демонструвала єднання перед викликами та загрозами. Ми завжди були краєм відповідальних, свідомих, патріотичних, готових на жертовність. У боротьбі з епідемією ми не можемо ділитися на політичні табори, на конфесії, на прихильників тих чи інших лідерів. Ми маємо стати єдиною, сильною, консолідованою нацією, яка готова гідно і з честю подолати чергове непросте випробовування! Мусимо діяти швидко та ефективно!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису