«Гуртобус» у Підволочиську

«Гуртобус» у Підволочиську

  23 серпня нашу Підволочиську громаду відвідав мандрівний автобус   «Гуртобус», від  фонду ІЗОЛЯЦІЯ, за підтримки у співпраці з Посольством США в Києві, це дійство було експериментальним проектом мобільності в регіонах України— Community Culture Bus. Мета проекту – популяризація сучасного мистецтва і культури серед населення віддалених населених пунктів України; підтримка децентралізації культурного сектору і стимулювання його розвитку в малих містах і селах.

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ПІДВОЛОЧИСЬКІЙ ГРОМАДІ

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ В ПІДВОЛОЧИСЬКІЙ ГРОМАДІ

  День Незалежності України – свято, яке відзначала наша Підволочиська громада  і вся  суверенна держава,     це – найголовніше свято нашої країни, яке є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу.

Велопробіг З KWIDZYNA до БАРУ

Велопробіг З KWIDZYNA до БАРУ

  22-23 серпня через Підволочиськ подорожували велосипедисти з Польщі (м. Kwidzyn) до України (м. Бар, Вінницької області). Даний велопробіг приурочений Дням Незалежності України та Польщі

До Дня Державного Прапора України

До Дня Державного Прапора України

  Сьогодні, 23 серпня Україна відзначає державне свято – День Державного Прапора.  З цієї нагоди біля пам’ятника Ангелу – Хоронителю зібрались усі небайдужі мешканці, керівники громади та району, щоб вшанувати  символ державності України. Це святиня свободи і мужності багатьох поколінь українців. Сьогодні цей прапор поєднує мільйони людей по всьому світу відданістю до України та надихає українців на героїчні вчинки та до невтомної праці задля її майбутнього.

Пластуни та велосипедисти Польщі та України спільно вшанували День Прапора України в Підволочиську

Пластуни та велосипедисти Польщі та України спільно вшанували День Прапора України в Підволочиську

   Сьогодні, 23 серпня 2019 року, пластуни станиці Підволочиськ національної скаутської організації України розпочали свій день з зустрічі з велосипедистами Польщі (м. Kwidzyn) та України (м. Бар) на центральній площі нашого містечка із вшануванням Державного Прапора та виконанням гімну України. Отримавши неочікувані подарунки від польсько-української групи велосипедистів учасники велопробігів вирушили по своїх маршрутах. Пластуни за маршрутом Підволочиськ – Збараж – Підволочиськ. Українсько-польська делегація продовжила свій маршрут до м. Бар Вінницької області. Бажаємо нашим велосипедистам щасливої дороги та незабутніх вражень.

Підтримка молодих спортсменів

Підтримка молодих спортсменів

  Напередодні Дня Незалежності України відбулася зустріч із старшим тренером Підволочиської ДЮСШ Валерієм Колотієм, який розповів про свою тренерську роботу у спортивній школі, у якій він працює вже 22 роки, за цей час він виховав не одне покоління  талановитих спортсменів.  Основним завданням, яке він поставив перед собою є виховання і розвиток спортивних здібностей юних футболістів.

«АЙСЕК» в Підволочиську

«АЙСЕК» в Підволочиську

     В приміщенні селищної ради  відбулася зустріч молоді з іноземними волонтерами з Китаю та Туреччини Всеукраїнської молодіжної громадської організації «АЙСЕК в Україні» у м. Тернополі.

Урочиста академія «Парох Майданку» - отець Омелян Ковч

Урочиста академія «Парох Майданку» - отець Омелян Ковч

   18 серпня 2019 року в Підволочиську відбулася урочиста академія «Парох Майданку», приурочена 135-річчю від дня народження, 75-річчю від дня смерті, 10-річчю проголошення Блаженним Священномучеником  та визнання покровителем душпастирів УГКЦ о. Омеляна Ковча.