Облаштування прибудинкової території

Облаштування прибудинкової території

    25 вересня були встановлені нові елементи дитячого майданчика на прибудинковій  території будинків 56, 58, 58а по вулиці Патріарха Мстислава. У спілкуванні  жителів будинку з  селищним головою  було погоджено у 2020 році заасфальтувати прибудинкову територію та під’їзди і встановити нові лавочки при під’їздах. Так, як у цьому році вже проходить благоустрій прибудинкових територій по вулицях Патріарха Мстислава 23,25 та Степана Бандери 1,3,5,7.

НУШ  В ІВАНІВСЬКІЙ ЗОШ

НУШ В ІВАНІВСЬКІЙ ЗОШ

 Нова Українська Школа (НУШ) - це головна реформа Міністерства освіти та науки. Її ключова мета - створити школу, в якій буде приємно навчатися і котра даватиме учням не лише знання, але і вміння використовувати їх в реальному житті.

НОВИНИ В ОРІХОВЕЦЬКІЙ ЗОШ

НОВИНИ В ОРІХОВЕЦЬКІЙ ЗОШ

 Триває реформа освіти в нашій державі, Підволочиська громада не стоїть осторонь. Для того, щоб школярі та педагоги відчули зміни на краще, сьогодні передано комп'ютери та принтер в  Оріховецьку школу.  Директор та вчителі в свою чергу хизувалися гарним і креативним ремонтом в школі. Гордістю став спортзал, адже ще весною 2019 року в рамках конкурсу  "Учнівська ініціатива" учні цієї школи отримали 5 000 гривень на реалізацію власної ідеї, яка полягала в створенню молодіжного простору у шкільному спортзалі.

«Молодіжний працівник в ОТГ»

«Молодіжний працівник в ОТГ»

  В Підволочиській громаді відбулася зустріч з програмним спеціалістом Тернопільського офісу DOBRE Наталею Стрельбіцькою, тренером ЗУРЦ Дмитром Якимцем та тренеркою програми Оксаною Салівончик «Молодіжний працівник» з працівниками будинків культури, бібліотек, загальноосвітніх шкіл, ліцею, представниками громадських організацій, новоствореної молодіжної ради, профільним заступником селищної ради, начальниками відділів  та спеціалістів, які працюють з молоддю. На зустрічі обговорювали молодіжну роботу в Підволочиській ОТГ та можливість стати учасником комплексної навчальної програми «Молодіжний працівник в ОТГ».