До свята Покрови Пресвятої Богородиці та до Дня захисника України

До свята Покрови Пресвятої Богородиці та до Дня захисника України

   Сьогодні, 11 жовтня працівники БФ «Контінентал Фармерз Груп» разом з працівниками селищної ради  провели відновлення та благоустрій могили воїнам УПА (на стінці) у селі Фащівка до свята Покрови Пресвятої Богородиці та до Дня захисника України. Пам’ятаємо Наших героїв.

Субсидія офіційне оформлення

Субсидія офіційне оформлення

    Де і як можна правильно оформити субсидію? Існує 2 варіанти: зробити це віртуально або звернутися до соцзабезу.

ЯК ПОДБАТИ ПРО БРАТІВ НАШИХ МЕНШИХ

ЯК ПОДБАТИ ПРО БРАТІВ НАШИХ МЕНШИХ

          Підволочиською селищною радою налагоджено співпрацю із Тернопільською обласною громадською організацією «Асоціація захисників безпритульних тварин «Ноїв ковчег», яка носить виключно соціальний характер із метою захисту безпритульних тварин, зокрема їх лікування, стерилізації, догляду та утримання. ЇЇ діяльність співпадає з основними положеннями Програми поводження з домашніми тваринами та регулювання чисельності бродячих та безпритульних тварин на території Підволочиської селищної ради на 2017-2020 роки. Скористатися послугами «Ноєвого ковчегу»  (село Дичків) може кожний житель громади при умові попередньої домовленості (директор Володимир Тукало, тел. 0975839114, Тетяна Мацюпа, контактний телефон 0974891035).

До уваги мешканців селища!!!

До уваги мешканців селища!!!

      До уваги мешканців селища, повідомляємо, що  03.10.2019р. з 09:00 до 13:00 год. буде відключено постачання електроенергії по вулиці Тернопільська-бічна у зв’язку з проведенням ремонтних робіт.

Рівний доступ для кожного

Рівний доступ для кожного

  Питання ґендерної рівності – це не тільки питання рівності в правах чоловіків і жінок. В широкому розумінні це рівний доступ всіх жителів до послуг, які надаються в громаді і це питання надзвичайно актуальне, про що засвідчують звернення громадян. Саме тому в рамках Програми "DOBRE" 01 жовтня у Підволочиській громаді відбувся захід Національного Демократичного Інституту (НДІ). Основна робота була спрямована на реалізацію інструмента оцінки стану ґендерної рівності в громаді. Консультантка НДІ з ґендерно орієнтованого бюджетування Наталія Тарасенко та регіональна координаторка Христина Біла разом з представниками  робочої групи за допомогою  інструментарію НДІ провели загальний «ґендерний зріз», зробили оцінку ситуації, яка є в усіх сферах життєдіяльності, та розробили план дій, спрямований на покращення рівня надання послуг в нашій громаді.

Вулична акція “Впливай на бюджет своєї громади”

Вулична акція “Впливай на бюджет своєї громади”

 В Підволочиській  громаді спільно з громадським партнерством “За прозорі місцеві бюджети” в рамках проекту “Доброчесні громади” було проведено вуличну акцію “Впливай на бюджет своєї громади”. В рамках акції жителі Підволочиської ОГГ мали змогу ознайомитися з бюджетом своєї громади за 2019 рік та залишити свої пропозиції  до бюджету громади на 2020 рік.