СПОРТИВНІ  ІГРИ ШКОЛЯРІВ

СПОРТИВНІ ІГРИ ШКОЛЯРІВ

  6 листопада в спортзалі Підволочиської ДЮСШ відбулись  фінальні змагання з футзалу серед юнаків ЗССО І-ІІІ ст. в рамках І Спортивних ігор школярів Підволочиської ОТГ (відкрита першість) 2019-2020 н.p. У відбіркових змаганнях брали участь у змаганнях 7 команд. У фінал вийшли 4 команди. Підсумкові результати:

Листопадовий зрив 2019

Листопадовий зрив 2019

  «Хочеш змінити історію? Прийди і зміни!» - саме під таким гаслом в ніч з 2 на 3 листопада завершився 13 пластовий захід у містечку Підволочиськ. Ця акція приурочений 101-ої річниці Листопадового чину – проголошення Української або ж Галицької держави у Львові в ніч на 1 листопада 1918 року.

У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!»

У рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!»

24 жовтня 2019 року з метою інформування та підвищення правової обізнаності мешканців Підволочиського району  з метою реалізації  просвітницького проекту "Я маю право!"  фахівці «Підволочиського бюро правової допомоги» Тернопільського місцевого центру з надання БВПД, а також відділу державної виконавчої служби та відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції області провели інформування громадян щодо особистих прав , а також щодо можливостей отримати безоплатну правову допомогу та захистити свої права. Долучайтеся до національного правопросвітницького проекту Мін'юсту "Я МАЮ ПРАВО!". Звертайтеся за правовою допомогою. Захищаймо права разом! 0 800 213 103 - єдиний контакт-центр системи БПД. pravo.minjust.gov.ua

Відкриття оновленого клубу в селі Хмелиська

Відкриття оновленого клубу в селі Хмелиська

  В одному з сіл Підволочиської громади, а саме в селі Хмелиська в неділю 20 жовтня 2019 року відбулося урочисте відкриття оновленого сільського клубу, яке супроводжувалося святковим концертом до свята Покрови Пресвятої Богородиці. Свято розпочалося з освячення свяченою водою отцем Андрієм Курилом оновленого після капітального ремонту сільського клубу.

20-ліття храму та освячення Престолу у селі Шевченкове

20-ліття храму та освячення Престолу у селі Шевченкове

  Гарна подія  відбулася в неділю 20 жовтня 2019 року в селі Шевченкове, а саме святкове Богослужіння з нагоди 20-ліття храму та освячення Престолу. Очолював урочисту Літургію Владика  Тернопільсько-Зборівської Єпархії УГКЦ Василій Семенюк.