ПІДВОЛОЧИСЬКІ ДІВЧАТА – КРАЩІ ФУТЗАЛІСТКИ ОБЛАСТІ!

ПІДВОЛОЧИСЬКІ ДІВЧАТА – КРАЩІ ФУТЗАЛІСТКИ ОБЛАСТІ!

  7 лютого в спортивному залі Підволочиської ДЮСШ відбувся чемпіонат Тернопільської області з футзалу серед дівчаток 2007 р.н. і молодших. В змаганнях прийняли участь п’ять команд. Чемпіоном Тернопільської області стала команда Підволочиської ДЮСШ (тренери-викладачі Гладин А.Б., Дрейко С.М., Слободян В.В.), яка перемогла команди Тернопопя 5-4, Бережан 2-0, Почаїва 3-0, Ланівців 5-0. Кращим гравцем турніру визнана   Омельяненко Вікторія гравець команди Підволочиської ДЮСШ.

Відбувся оргкомітет

Відбувся оргкомітет

  На виконання  указу Президента України від 11 лютого 2004 року в Підволочиській селищній раді  відбувся оргкомітет до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у якому прийняли участь: заступник селищного голови Володимир Витрикуш, начальник відділу культури, туризму та з питань діяльності ЗМІ селищної ради Інга Бабій, заступник голови Підволочиської РДА Назар Білик, головний спеціаліст відділу освіти Підволочиської селищної ради Руслан Бень та голова Підволочиської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Ігор Шуфляк. На комітеті обговорювалися організаційні питання проведення заходу, який відбудеться 14 лютого об 11:00 год. на меморіалі Слави.

Змагання з настільного тенісу

Змагання з настільного тенісу

  В лютому в спортивному залі  ЗОШ І-ІІІ ст. 23 м.Тернопіль  відбулись  змагання з настільного тенісу  серед ЗЗСО І-ІІ ст. ( 1-2 лютого - 22 команди) та серед юнаків ЗССО І-ІІІ ст.( 8-9 лютого - 24 команд ) в рамках XXIV Спортивних ігор школярів Тернопільщини  2019-2020 н.р. В підсумку команди ЗЗСО відділу освіти Підволочиської селищної ради  зайняли 5 місце серед ЗЗСО І-ІІ ст. та 4 місце серед юнаків ЗССО І-ІІІ ст. 15 -16 лютого відбудуться змагання серед дівчат ЗССО І-ІІІ ст.

ПІДВОЛОЧИСЬКІ ЮНАКИ – ЧЕМПІОНИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ В СТАРШІЙ ВІКОВІЙ ГРУПІ

ПІДВОЛОЧИСЬКІ ЮНАКИ – ЧЕМПІОНИ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ В СТАРШІЙ ВІКОВІЙ ГРУПІ

  Кубок наш! Складний шлях був до цього переможного моменту - і травми гравців, і агресивна поведінка суперника і незрозумілі моменти у фінальній частині, і доля везіння.  Але, як кажуть  щастить сильнішим і ми чемпіони! Варто відзначити  самовіддану гру наших юнаків, які незнітились у скрутні моменти турніру і змінили все на свою користь (програючи у груповому раунді фінальної частини команді "Кристал" Чортків 3:0 перемогли 4:3 - хочеться відзначити в цій грі Липного Юрія,  який зробив хет-трик та віддав гольову передачу). Також, була перемога над командою "Чемпіон" Тернопіль 8:2, та напружена нічия 0:0 з грубою грою суперника, яка призвела до агресивних подій та вилучень із командою ДЮСШ Тернопіль. І в підсумку перше місце у групі 2 та вихід у фінал, де на Підволочиських юнаків  чекала команда ДЮСШ Заліщики. Ми перші повели в рахунку, але суперник його зрівняв і в підсумку 1:1. В серії післяматчевих шестиметрових ударів перемога за нами 3:1. Наші чемпіони: голкіпер Гарбич Анатолій, польові гравці - Федорков Костя, Плисюк Тарас, Кравчук Олег,  Крисоватий Віктор, Липний Юрій, Пеняга  Назарій, Козуб Максим,  Фармагей Роман, Красуля Олег. Команду готували Шум С.В., Колотій В.М.  В турнірі взяли участь 17 команд. 

Доступні адміністративні послуги мешканцям віддалених населених пунктів громади через послуги «Мобільного ЦНАПу»

Доступні адміністративні послуги мешканцям віддалених населених пунктів громади через послуги «Мобільного ЦНАПу»

Підволочиська селищна рада -  єдина громада у західній Україні, яка стала переможцем у Третьому раунді відбору Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг по проєкту «Мобільний ЦНАП».

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

  Вже стало традицією, щороку 22 січня на мосту через річку Збруч між двома областями відзначати День Соборності України.  Сьогоднішній день не став винятковим підволочисці з національними знаменами вийшли на зустріч з мешканцями Хмельничинни. Обмінявшись короваями, з'єднавши полотна утворили державний прапор, що символізував єдність нашої країни. Священнослужителі обох областей спільно молилися за мир в Україні.