Турнір з шахів

Турнір з шахів

   28 липня на  Підволочиському  стадіоні  відбувся Турнір Підволочиської селищної ради з шахів. Серед ветеранів: 3 місце у Родіона Ярославовича Кузьміна, 2 - у Михайла Стельмаха, 1 - у Бориса Володимировича Мандибура. Серед дорослих: 3 місце в Ігора Дидьо, 2 - у Володимира Борохвіна, 1 - в Ігора Деревацького. Загальне 3 місце виборов Михайло Стельмах, 2 - Ігор Деревацький. Переможець шахових змагань - Борис Володимирович Мандибур. Турнір відвідала Тамара Володимирівна Толокняненко - майстер спорту з шахів серед жінок, тренер.

Турнір з міні - футболу серед ветеранів спорту пам'яті воїна Сергія Тимощука

Турнір з міні - футболу серед ветеранів спорту пам'яті воїна Сергія Тимощука

   22 липня, в селі Галущинці відбувся турнір з міні - футболу серед ветеранів спорту пам'яті воїна Сергія Тимощука. Організатори заходу - староста села Михайло Схаб, голова фізкультурно - спортивного клубу Володимир Михайлович Недошитко, КФСП " Колос" разом з Підволочиським селищним головою Віталієм Дацко.

День села Галущинці

День села Галущинці

  Довгоочікуване відкриття оновленого клубу  в с.Галущинці відбулось в неділю, у День села. Жителі згадують, що близько 20-ти років тому у клубі було стільки ж  людей на концерті. Адже за кошти, виділені державною субвенцією та Підволочиською селищною радою на проведення ремонтних робіт, зал набрав сучасного та ошатного вигляду.  Свято розпочалось із відкриття турніру команд  ветеранів по міні-футболу, приурочено  загиблому учаснику АТО Андрію Тимощуку.

ПОСПІШАТИ, ЩОБИ ЧАСОМ НЕ ЗАЛИШИТИСЯ НА ПЕРОНІ З ВАЛІЗАМИ…

ПОСПІШАТИ, ЩОБИ ЧАСОМ НЕ ЗАЛИШИТИСЯ НА ПЕРОНІ З ВАЛІЗАМИ…

  Тиждень тому в Кременецькій міській раді за ініціативи Кременецького міського голови  Олексія Ковальчука відбулася зустріч із сільськими головами Кременеччини, які відповідно до Перспективного плану формування територій об’єднаних громад мали б утворити об’єднану територіальну громаду з містом обласного значення Кременець. Розмова була цікава і багатообіцяюча. Очільники сільських рад не були готові прийняти позитивне рішення, а відтак, запропонували Тернопільському Центру розвитку місцевого самоврядування розробити проект Меморандуму про умови утворення об’єднаних територіальних громад з центром у місті Кременець. Цей документ міг би зняти побоювання сільських рад щодо справедливого розподілу повноважень і фінансування потреб.