Робочий візит

Робочий візит

В.Дацко з робочою поїздкою відвідав село Жеребки під час якої зустрівся з в.о. старости А. Дідухом і обговорили актуальні проблеми села з напрямком покращення благоустрою.  А також з директором територіального центру О.Капелусь побували у селі Галущинцях.

Селищний голова та заступник відвідали село Рожиськ

Селищний голова та заступник відвідали село Рожиськ

Селищний голова В.Дацко та заступник І.Осадчук відвідали село Рожиськ де за сприяння благодійного фонду «Агорохолдинг Мрія» передали в користування Рожиської ЗОШ-І ст. спортивний інвентар, а в сільський будинок культури озвучувальну апаратуру.

Освітлення

Освітлення

     В зимово-весняний період було завершено монтування вуличного освітлення в селах Качанівка, Іванівка, Кам’янки та селищі Підволочиськ.

Ремонт вулиць

Ремонт вулиць

     В травні було проведено поточний ремонт між вулицями Д.Галицького та І.Франка., а також ремонт тротуару та стічної системи по вулицях Українська та 8 Березня.     

Автобусні зупинки

Автобусні зупинки

В травні селищною радою було встановлено автобусні зупинки в селах Рожиськ та Мовчанівка, з метою покращення благоустрою.  

Початок обласної першості з футболу

Початок обласної першості з футболу

    8 травня в Підволочиську відбулося відкриття чемпіонату області з футболу. У відкриті взяли участь селищний голова Віталій Дацко та начальник відділу спорту та молоді РДА Богдан Кирик. ФК «Збруч» Підволочиськ приймав ФК «Козова». В цікавій напруженій грі з рахунком 4:1 переміг ФК «Збруч». Наступний матч на стадіоні «Колос» Підволочиськ відбудеться 18 травня в 17:00 з тернопільською «Нивою».

Поточний ремонт вулиці П.Мстислава

Поточний ремонт вулиці П.Мстислава

     6 травня розпочався поточний ямковий ремонт по вулиці П.Мстислава. Роботи виконує ПП «Аграрна компанія 2004» м. Волочиськ. Селищним головою та заступником відбулася зустріч з виконавцем робіт про якісний ремонт дороги. Під час зустрічі виконавці взяли до уваги побажання селищного голови і пообіцяли доброякісно виконати дорожні ремонтні роботи.

В гостях у побратимів

В гостях у побратимів

     Під час Великодніх свят селищний голова Віталій Дацко відвідав своїх бойових побратимів із 44 ОАБр привітав їх із світлим святом Великодня,  передав їм Пасхальні гостинці та побажав щоб в ці святкові життєдайні дні, коли все оновлюється та оживає до кожного із них прийшов мир і спокій, добробут і достаток. Щоб Божа благодать торкнулася кожного з них для очищення душ і сердець, щоб кожен з них отримав бажання творити добрі та корисні справи на благо нашої держави для прийдешнього покоління. А також побажав усім своїм побратимам у цей радісний час  відчути повноту життя та щедроти української землі і щоб Всевишній подарував кожному із них міцне здоров'я, витримку, мудрість, впевненість, та безмежну любов.

Турбота про людей похилого віку

Турбота про людей похилого віку

     Напередодні Великодня селищних голова Віталій Дацко разом з директором територіального  центру Оксаною Капелусь, заступником  заввідділення соціальної допомоги вдома  Галиною Федик відвідали та привітали   одиноких громадян похилого віку  Підволочиської громади з величним святом - Христовим Воскресінням та вручили великодні продуктові набори завдяки людям, небайдужим до потребуючих верств населення - директора ТОВ "Агробізнес" Олега Михайловича Собуцького та керівника регіонального блоку "Агорхолдингу "Мрія" Надії Ігорівни Нагірної.

30-річчя Чорнобильської трагедії. Вшанування ліквідаторів Чорнобильської АЕС

30-річчя Чорнобильської трагедії. Вшанування ліквідаторів Чорнобильської АЕС

   26 квітня 2016 року в залі засідань Підволочиської селищної ради, головою громади В.Дацком було відзначено пам’ятними медалями учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та вручено матеріальну допомогу. Крім того, такою ж медаллю та цінними подарунками посмертно відзначено вдів померлих учасників ліквідації аварії.