ХІІ Український муніціпальний форум

ХІІ Український муніціпальний форум

В Одесі проходить ХІІ Український муніціпальний форум за участю міських голів громад, парламентарів, представників кабміну та експертів.

Турнір  з тенісу  з нагоди святкування Дня селища

Турнір з тенісу з нагоди святкування Дня селища

16-19 червня відбувся турнір з тенісу на призи селищного голови з нагоди святкування Дня Підволочиська. У змаганнях прийняли участь 18 спортсменів. Призові місця здобули: П’яте Максим Герасимчук (Підволочиськ), четверте Богдан Коза (Волочиськ), третє Богдан Луцик (Підволочиськ), друге  Віталій Слободян (Кам’янки), перше Тарас Пліс (Підволочиськ).

Ремонтні роботи продовжуються

Ремонтні роботи продовжуються

   Продовжується поточний ямковий ремонт вулиць селища на завершені ремонт вулиць Лисенка, розпочався ремонт по вулицях Б.Хмелиницького та Шухевичів.

Турнір юних футболістів

Турнір юних футболістів

17 червня розпочався турнір вуличних команд селища на призи селищного голови до Дня міста. Турнір проводять тренери Підволочиської ДЮСШ  В.Колотій, С.Шум. Селищний голова В.Дацко привітав юних футболістів з початком турніру.

День медичного працівника

День медичного працівника

    17 червня на передодні Дня медичного працівника селищний голова В.Дацко привітав медичних працівників Центральної лікарні та Центру первинної медико-санітарної допомоги.

До роботи приступили нові староcти сіл

До роботи приступили нові староcти сіл

      16 червня відбулася сесія Підволочиської селищної ради, де до присяги посадової особи місцевого самоврядування були приведені новообрані старости сіл, обрані на виборах 22 травня 2016 року. На сесії розглянуто ряд поточних питань роботи ради.

Робочий візит в села Кам'янки та Супранівка

Робочий візит в села Кам'янки та Супранівка

14 червня селищний голова В.Дацко та заступник селищного голови І.Осадчук побували з робочою поїздкою в с.Кам'янки, де із старостою села А.Реусом обговорили питання ремонту дитячого садочка, ремонту дороги Кам'янки-Хмелиська, який проводить Підволочиський райавтодор та висловили ряд зауважень, які будуть враховані при подальшій роботі. Також побували на місцевому ставку, де спільними зусиллями агрофірми "Медобори", місцевими рибалками, підприємцем О.Мартинюком та місцевої влади було проведено заходи по попередженню падіння рівня води у ставку.