Турнір з футболу пам’яті тренера В.В.Миколайчука

Турнір з футболу пам’яті тренера В.В.Миколайчука

  2-3 квітня у спортивному залі Підволочиської ДЮСШ відбувся Турнір з футболу пам’яті тренера В.В.Миколайчука. В турнірі прийняли участь 8 футбольних команд з чотирьох областей: Чернівецька (м.Заставна), Львівська (м.Золочів), Хмельницька (м.Волочиськ), Тернопільська (Тернопіль, Скалат, Підволочиськ-1, Підволочиськ-2, Збараж). У фіналі зустрілися команди Збараж-Підволочиськ-1. Перемогу отримала команда міста Збараж.

Толока

Толока

    З метою належної підготовки до Великодніх свят 2 квітня в селищі Підволочиськ та в населених пунктах громади відбулася толока. В якій взяли участь працівники селищної ради та її структурних підрозділів, працівники районної ради, територіального центру, підприємці та інші небайдужі жителі громади.

Дитячий майданчик

Дитячий майданчик

    16 березня 2016 року заступник селищного голови Мельничук Степан Андрійович та начальник УЖКГ Гиса Богдан Миронович зустрілися з підрядником щодо обговорення встановлення дитячого ігрового майданчика в селищному парку. Було також вивчено питання  благоустрою дитячого майданчика, парку, встановлення бруківки та лавочок.

Допомога волонтерської групи селищної ради

Допомога волонтерської групи селищної ради

               Волентерський рух підтримки вдів учасників АТО успішно продовжує свою діяльність в Підволочиській територіальній об'єднаній громаді. Як депутат громади хочу висловити щирі слова вдячності представнику Тернопільського обласного автомайдану Чайківському Сергію за сприяння якого було надано посильну допомогу вдові учасника АТО Тимощук Наталії с. Галущинці. Матеріально - побутові умови проживання п. Наталії потребували значного покращення (заміна підлоги в кімнатах та коридорі, облаштування ванної кімнати). Приватні підприємці м. Тернополя виділили будівельні матеріали (0.5 т цементу, 28.5 м2 ламінованої підлоги, керамічну плитку для облаштування ванної кімнати). Також хочу відзначити волонтерів, які забезпечили доставку будматеріалів депутату Підволочиської районної ради Збрику Олегу та жителю с. Галущинці Кметю Ярославу.