Епідемічна ситуація з спалаху хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, є тестом на випробування країни –  можливостей об’єднання навколо вирішення проблеми, витримки, дисципліни

Епідемічна ситуація з спалаху хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, є тестом на випробування країни – можливостей об’єднання навколо вирішення проблеми, витримки, дисципліни

  18 березня працівники Підволочиської селищної ради спільно з працівниками  Підволочиського відділу поліції  та представниками санітарно-епідеміологічної станції побували у навколишніх магазинах та поспілкувалися з власниками магазинів, закладів громадського харчування, кіосків щодо виконання заходів  Постанови   Уряду «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та спільного засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайний ситуацій, вжити заходи щодо запобігання поширення інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Підволочиської громади. Директор комунального закладу «Милосердя» Віктор Гуцалюк провів роз’яснення серед працівників ринку, щодо заходів щодо запобігання поширенню інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Підволочиського ринку.  

День українського добровольця

День українського добровольця

  В Україні 14 березня відзначається День українського добровольця, який установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Привітали працівників житлово-комунального господарства

Привітали працівників житлово-комунального господарства

 Напередодні професійного свята, яке відзначається щороку в третю неділю березня, працівників Підволочиського управління житлово-комунального підприємства привітали голова селищної ради Віталій Геннадійович Дацко та керівник УЖКГ  Богдан Миронович Гиса.

Відкриття спортзалу в Жеребках

Відкриття спортзалу в Жеребках

      Село Жеребки – це маленька частинка Підволочиської громади. Великою гордістю села є  школа, де  вчать, виховують дітей і будують Нову українську школу. Педагогічний колектив, жителі села роблять все для  покращення освітнього середовища. НВК «Жеребківський ЗНЗ І-ІІ ступенів - ДНЗ» в минулому 2018-2019 навчальному році виграв проєкт Підволочиської селищної ради «Зроби школу кращою»,  який допоміг оздобити школу ззовні (за кошти Підволочиської селищної ради). Та колектив школи  не зупиняється на досягнутому. Оновлено спортивний зал, святкове відкриття якого відбулося 5 березня 2020 року.