Фото без опису

Шановні жителі Підволочиської громади!

Цього року ми святкуємо світле Воскресіння Христове, коли Україна переживає чи не найтяжчі часи за свою історію. Час, коли тисячі українців, віддали та продовжують віддавати своє життя за право об‘єднатися та визначити подальший шлях розвитку нашої країни, збудувати державу, що слугуватиме всім громадам, містам, кожній сім‘ї та кожному українцю.

Жителі Підволочиської громади, також не вагаючись, стали на захист своєї держави. 

Надіюся, що український народ, нарешті заживе в мирі та спокої.  Припиняться сирени, які наповнюють кожне материнське серце страхом за дітей. Бомбардування мирних міст будуть в минулому. 

Але спочатку - нам треба перемогти у цій страшній війні. Я переконаний, що Господь на нашому боці. А це означає, що світло - переможе темряву. Добро - переможе зло. А Україна - переможе фашиську росію.

Вічна пам’ять тим, хто вже не може зараз із нами святкувати Великдень. Слава і честь нашим захисникам!

З нагоди Великодня, бажаю усім нам непохитної віри, здоров’я, затишку та миру в родинному колі, благополуччя та процвітання, оптимізму та впевненості, великого терпіння та мудрості, адже це лише випробування, які ми впевнено подолаємо на шляху до Перемоги. Нехай в Україні запанує мир, спокій та єдність.

Христос Воскрес!

 

З  повагою

селищний голова                                                          Віталій ДАЦКО.