Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У переддень Пасхи Христової сім’ям воїнів-захисників від структурних підрозділів, колективів Підволочиської селищної ради, були  сформовані і передані великодні набори. Не можемо не відзначити наших старост, які зуміли об’єднати навколо себе місцевих депутатів, аграріїв, мешканців сіл громади, які також долучилися до Великодніх вітань сімей наших героїв.

Усі освячені великодні пакунки було роздано в сім’ї воїнів, які на даний час боронять наш  край та у сім’ї військовополонених і загиблих.

 «Дуже важливо, не на словах, а добрими вчинками робити таку необхідну справу, – поділився голова Підволочиської громади Віталій ДАЦКО. – Таким чином ми віддаємо шану тим сім’ям, чиї сини, чоловіки та батьки  зараз  на війні і роблять усе для найшвидшої Перемоги. А також шану і пам’ять - тим, хто віддав найцінніше - життя».

Щира подяка усім, хто долучився до збору Великодніх наборів! Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя! А  нашій ненці Україні - очищення від російської орди, оновлення могутності держави. Нехай з нами буде віра в краще майбутнє та надія на перемогу!

Вам, дорогі наші хлопці, смачної паски та мирного неба!