Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Володимир Болєщук в рамках робочого візиту відвідав заклади освіти в селищі Підволочиськ та ознайомився з роботою місцевої станції екстреної швидкої медичної допомоги.

Безпека дітей - важлива частина освітнього процесу. Сьогодні в рамках робочого візиту у Підволочиську громаду спільно із секретарем Підволочиської селищної ради Марʼяною Кузьмін та волонтером благодійного фонду «Покрова» Уляною Хомʼяк відвідали навчальні заклади у громаді.

✅Оглянули стан укриттів та харчоблоків у школах та садочку. До харчування та безпеки дошкільнят та школярів керівництво навчальних закладів ставляться відповідально. Для пільгових категорій дітей харчування - безкоштовне. Це діти військовослужбовців, діти-сироти, діти з багатодітних сімей, малозабезпечені тощо.

Також завітали у будинок сімейного типу родини Світлани та Руслана Рожицьких, які виховують 10 дітей: пʼятеро рідних та пʼятеро прийомних. Подякував їм за турботу про дітей та їхнє патріотичне виховання.

🚑Принагідно ознайомився з роботою місцевої станції екстреної швидкої медичної допомоги, яка є одним із підрозділів Центру екстреної швидкої допомоги та медицини катастроф. Оглянув стан приміщення та умови праці для медиків. Обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Дякую волонтерам Благодійний фонд "Покрова" за постійну допомогу та підтримку військовослужбовців та їх сімей!