Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису​​​​​

У селищі Підволочиськ у приміщенні, яке всі знали як «Юний технік» відбулося відкриття нового сучасного дитячого простору.

Цей проєкт був успішно реалізований Підволочиською селищною радою спільно з Благодійним фондом «Рокада» за підтримки Агентства ООН у справах біженців.

«Сьогодні ми бачимо чудовий приклад спільних конкретних дій, який дав результат у вигляді сучасного нового дитячого простору», - зазначив у своїй промові автор даного проєкту, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Витрикуш.

Варто відзначити, що в рамках проєкту Благодійний фонд «Рокада» взяв на себе зобовʼязання придбання будівельних матеріалів та обладнання для дитячого простору, а зі сторони громади – гарантувалося виконання ремонтних робіт у цьому приміщенні.

Щодо другої частини проєкту хочеться щиро подякувати всім тим, хто долучився до створення простору, а саме: людям, які кілька тижнів поспіль, щоденно у позаробочий час та безкоштовно виконували ремонтні роботи: Володимиру Витрикушу, Тарасу Атаманчуку, Андрію Царику, Ярославу Гончару, Олегу Кравчуку, Роману Капліну.

⚙️Додамо, що необхідні для ремонту будівельні матеріали, які не передбачалися проектом, допомогли придбати – Федун Юрій Володимирович і Погулич Юрій Вікторович. 

💪Ну і звичайно, не можемо не згадати колектив «Центру дитячої та юнацької творчості» Підволочиської селищної ради, які робили все для того, щоб даний проєкт був реалізований у найкоротший термін, особлива подяка керівнику центру - Яремі Нелі Володимирівні, яка допомагала на усіх етапах реалізації даного проєкту.

У своїй подячній промові, селищний голова Віталій Дацко наголосив, що для реалізації даного проекту кошти з бюджету Підволочиської селищної ради не використовувалися.

🇺🇦Дякуємо Богу за сьогоднішній день та Збройним Силам України за те, що в нашій громаді він мирний.

🥰З нетерпінням чекаємо наших маленький відвідувачів у дитячому просторі.

Благодійний фонд «Рокада»

UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні

Підволочиська селищна рада

Школярик Підволочиський

Детальніше: Підволочиська селищна рада