Фото без опису
 

Протягом листопада – лютого 2023-2024 року проходив ХХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості.
Наші учні Підволочиського ліцею – серед переможців 4-го етапу (підсумкового) Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості в номінації "Історія України і державотворення", відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 03.04.2024 №445 « Про нагородження переможців 4-го етапу (підсумкового) Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості».
Із 24 областей України переможцями в номінації "Історія України і державотворення" стали 35 учнів.
І серед них наші школярі - Ірина Лаврик та Анастасія Сидор, учениці 10 класу. Вони представили дослідницько-пошукову роботу "Захисниці України. Минуле і сьогодення".
Підготувала талановитих ліцеїстів учителька історії та правознавства Довгань Наталія Олексіївна, яка відмітила, що лейтмотивом творчої роботи стали слова В. В'ятровича: " ... велика війна пробудила в українців оцей повстанський нерв, який призвів до того, що свої землі стали захищати абсолютна більшість українців - чоловіків і жінок. Хтось зі зброєю в руках, хтось як волонтер".
Щиро вітаємо наших переможців та їхню наставницю! Бажаємо їм і надалі віри у свої сили, невичерпної енергії, натхнення на нові творчі ідеї в ім’я Української Держави!💙💛 

 

— з Підволочиський ліцей.