Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Традиційно, починаючи з 2015 року, 20 лютого в Україні щорічно вшановують подвиг учасників Революції Гідності та пам’ять Героїв Небесної Сотні. По всій території нашої держави відбуваються пам’ятні заходи.

Сьгодні біля меморіалу «Герої не вмирають» відбувся пам’ятний реквієм. Всечесні отці відправили панахиду. До підніжжя меморіалу було покладено квіти. Присутні вшанували полеглих Героїв хвилиною мовчання, а також  доєдналися до тихої акції "Ангели пам'яті" у пам'ять про загиблих майданівців.

Нагадаємо, що десять років тому, саме в ці дні, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку, загинуло найбільше активістів. На Майдані відбувалося прощання із загиблими, а під час прощання лунала жалобна пісня "Плине кача"…

Героїв, які віддали свої життя за наше проєвропейське майбутнє, назвали Ангелами світла, Героями Небесної сотні. Україна заплатила надто високу ціну за звільнення від диктатури і свій цивілізаційний вибір – бути частиною Європи. А свої життя поклали на вівтар державності звичайні люди – різного віку, різного сімейного стану, різних професій.

Тому ми завжди маємо пам’ятати ціну перемоги людської гідності та свободи, яку заплатили патріоти, й у державотворенні дотримуватися цих принципів та бути європейською країною.