Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Підволочиська громада одна із найспортивніших. Саме там регулярно проводять спортивні змагання, фестивалі й заходи згуртування.

30 січня у громаді відбувся заключний захід громадського проекту у межах DOBRE. Голос громад - Західна Україна

🏆Під час заходу у формі круглого столу на тему «Спорт, як інструмент згуртування. Стан та перспективи розвитку» відбувся огляд ключових компонентів проекту, а також складали плани на майбутнє, обговорюючи можливості надалі використовувати спортивні заходи, як своєрідний інструмент згуртування та розвитку громади.

📣"У зустрічі взяли участь представники спортивної спільноти громади, представники громадських організацій громади, представники місцевого самоврядування, а саме: голова громади Віталій Дацко, його заступник Володимир Витрикуш та секретар Ради Мар’яна Кузьмін. Це свідчить про те, що до питання згуртування у Підволочиській громаді ставляться дуже серйозно і ретельно працюють над розвитком цього напряму", - розповідає консультант із залучення громадськості проєкту "Голос громади в місцевому самоврядуванні в Тернопільській Івано-Франківській та Чернівецькій областях" Ігор Добко.

📍Всього у заході взяло участь 18 осіб.

У межах цього проєкту від Громадська організація МІСТ у громаді провели фестиваль спорту, велопробіг різними населеними пунктами громади, а також численні спортивні змагання.

Детальніше тут: DOBRE. Голос громад - Західна Україна