Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Днями  Підволочиська громада отримала чергову подяку від благодійного фонду «Покрова» за участь у благодійних заходах, ярмарках, фінансову допомогу для допомоги ЗСУ, а саме: придбання безпілотника для аеророзвідників - наших земляків.

Спільними зусиллями була зібрана необхідна сума коштів, придбано необхідний безпілотник «Валькірія», який сьогодні був освячений отцем Андрієм Кирилом і найближчим часом буде переданий військовим.

❤️Висловлюємо щиру подяку, кожному, хто в різний спосіб долучився до збору коштів: випікаючи солодощі, готуючи смаколики, продаючи власні вироби, співаючи пісні чи декламуючи вірші, організовуючи ярмарки та благодійні заходи для спільної мети, яка б наблизила кожного з нас до нашої найбільшої мрії - Перемоги!

🫶Колектив селищної ради теж вже не вперше підтримує такі благодійні заходи та долучається коштами. Сьогодні секретар Підволочиської селищної ради Марʼяна Кузьмін отримала подяку від керівника благодійного фонду Люби Вовк, а також від Уляни Хомʼяк, яка була ініціатором збору коштів для придбання безпілотника.

Щира подяка нашим збройним силам України, а особливо усім жителям Підволочиської громади,

які своїми стараннями наближають нашу Перемогу!🇺🇦

Благодійний фонд "Покрова"

Уляна Хом'як

Підволочиська селищна рада

Підволочиський ліцей

Підволочиський Ліцей Ім.Івана Франка

Кам'янківський ліцей

#Допомога_ЗСУ