Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Забезпечення енергетичної незалежності важливих об’єктів інфраструктури , безперебійного  постачання води до квартир мешканці за умови відключення електроенергії є реаліями воюючої країни та життя нашої громади.

 Тому нам приємно відзначити, що за підтримки УВКБ ООН, департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження ТОВА, Підволочиська селищна рада, одержала генератор Gaterpillar Diesel потужністю 80 KVA.

Даний генератор передано Підволочиському управлінню житлово-комунального господарства. За потреби він забезпечуватиме резервне  живлення глибинного насоса найбільшої свердловини нашого селища з метою безперервної подачі води мешканцям містечка.

Тому, хочемо висловити подяку, за допомогу та сприяння в одержанні генератора,  заступнику директора департаменту, начальнику управління – Близнюк Софії Володимирівні.

Нагадуємо, що це вже третій потужний дизельний генератор, який встановлений в нашому містечку за рахунок донорів, з якими співпрацює наша громада, попередні два ми отримали за сприяння програми DOBRE. Один з генераторів уже показав свою ефективність, забезпечуючи резервне живлення одночасно декількох відділень нашої лікарні.

Дякуємо ЗСУ за можливість жити та працювати, а всім причетним висловлюємо свою повагу та  вдячність  за підтримку громади, задля   Перемоги України

Сподіваємося на подальшу  співпрацю та підтримку.

Слава УКРАЇНІ !