Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

28 листопада у приміщенні Підволочиської селищної ради

відбулася зустріч Підволочиського селищного голови Віталія Дацка з регіональним  менеджером проєкту «Курс на Незалежність» Валерієм  Меть , фахівчинею з соціального партнерства Ольгою Сапожнік, та переможцями  грантового проєкту "Курс на Незалежність", підприємцями, які працюють на теренах нашої громади.

Цих людей об’єднала перемога  у  проєкті «Курс на Незалежність», який організований за підтримки Astarta-Kyiv спільно з Урядом Німеччини — Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецьким банком розвитку DEG та Благодійний фонд "Повір у себе".

Завдяки перемозі у проєкті підприємці отримають необхідне обладнання для розширення бізнесу  на суму до 20 тис. євро, та створять нові робочі місця, а громада отримає можливість спрямовувати продукцію від переможців  «Курсу на Незалежність» тим, хто цього найбільше потребує, у нашому випадку це будуть заклади освіти, та  лікарня.  Договори про надання благодійної допомоги були підписані під час зустрічі.

В черговий раз  ми бачимо приклад послідовної та ефективної  співпраці «Астарти» та партнерів у напрямку розвитку та підтримки підприємництва зокрема, та  громади в цілому.

Щиро радіємо успіхам наших підприємців, та можливістю мати таких партнерів як «Astarta-Kyiv».