Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Після "Ліг дружніх" та "Ліг сміливих" 22 листопада в спортивному залі Підволочиської ДЮСШ відбувся фізкультурно-оздоровчий спортивно-масовий захід "Перша ліга" серед 5-6-их класів ЗЗСО відділу освіти Підволочиської селищної ради згідно модельної навчальної програми НУШ .

Взяли участь 11 команд.  Діти випробовували свої вміння та навички з таких модулів навчальної програми як дитяча легка атлетика, алтимат-фризбі, Cool Games. Було цікаво та емоційно. На свято завітали голова селищної ради Віталій Дацко, заступник голови Володимир Витрикуш та начальник відділу освіти Галина Сакевич , де привітали всіх учасників та вручили спортивний інвентар всім навчальним закладам громади .

Інвентар був придбаний за кошти місцевого бюджету (90 тис.грн) для учнів 5, 6 класів НУШ. Це дасть можливість успішно впроваджувати нові модулі НУШ з фізичної культури.З окрема, дартс, регбі -5, алтимат-фризбі,панна та інші.

На святі гарними виступами порадували учасників танцювальні колективи Підволочиського будинку творчості "Колібрі" та "Фієста".  Додамо, що усі учасники - нагороджені грамотами . 🧿🏐🏆

Також відбувся турнір з настільного тенісу серед школярів та вчителів. День видався досить насиченим та спортивним. 🏐🧿🥇

Дякуємо Богу та нашим захисникам, що маємо можливість змагатися та розвивати дитячий спорт .