Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Традиційно, 9 листопада, в Україні святкують Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Тому, згідно подання директора відділу культури, туризму та з питань діяльності  засобів масової інформації Бабій Інги Василівної, про нагородження грамотами Підволочиської селищної ради, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, Підволочиський селищний голова Віталій Дацко відзначив:

- за проведений творчий звіт, присвячений дню матері: «Материнська любов» колектив Підволочиської дитячої музичної школи ім. Л. Курбаса (директор Кушельник Ольга Богданівна);

- за активну участь у заходах, що відбуваються у Підволочиській громаді Габрилей Андріану Ігорівну;

- за активну участь у всіх заходах, що проходять у Підволочиській громаді – творчі колективи Підволочиського будинку культури (в.о. директора Поп’як Діана Євгенівна);

- за участь в обласному святі зимового календарно-обрядового фольклору «Нова радість стала» - творчі колективи сільського будинку культури с. Качанівка (директор Челень Наталія Богданівна).

Шановні працівники культури Підволочиської громади!

 Щира подяка за те, що Ви несете культуру до кожного серця, а разом з тим своєю творчою працею звеличуєте рідну Україну! Ваша праця завжди на видуви даруєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до витоків української культури, примножуєте культурну спадщину нашої громадиХочеться відзначити і аматорів сцени Підволочиської громади, які дарують  нашим жителям свій талант абсолютно безкорисливо, тому що виходять на сцену за покликом серця. Віддають часточку свого тепла, гріють душу глядачам. Без вашої  підтримки, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним. Бажаємо Вам вдячних цінителів Вашої праці, потужної творчої енергії, міцного здоров’я, достатку і процвітання!