Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

5 жовтня в залі засідань Підволочиської селищної ради відбулась нарада у формі дискусії, щодо дій при виникненні надзвичайних ситуацій із тривалим відключенням електроенергії, яку проводили представники Тернопільської районної військової адміністрації: заступник голови районної державної адміністрації – Микола Михальчишин та начальник відділу з питань цивільного захисту та оборонної роботи районної військової адміністрації – Володимир Сало.

Були запрошенні представники структурних підрозділів Підволочиської селищної ради, Скалатської міської та Скориківської сільської рад, а також представники РЕМу, ДСНС та поліції.

Метою було узгодити  дії органів місцевого самоврядування та структурних підрозділів у сфері життєзабезпечення населення на території громади на випадок виникнення аварійних ситуацій із тривалим відключенням електроенергії. Були налагоджені алгоритми дій для запобігання і реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані  з відключенням об’єктів електричних мереж, порушенням електропостачання населених пунктів та об’єктів життєзабезпечення  громади.