Фото без опису

Дорогі захисники та захисниці України!

Цього року вперше відзначаємо День захисників і захисниць не 14, а 1 жовтня, у свято Покрови Пресвятої Богородиці. Дату перенесено у звʼязку з переходом Православної церкви України та Української греко-католицької церкви на Новоюліанський стиль календаря.

Окрім  свята Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважається покровителькою українського війська та захисницею від ворогів, цього дня відзначаємо і День Українського козацтва.

Це свято нескорених, бо, незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Тих, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Тих, хто готовий не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину, свій народ, свою країну. Тих, завдяки кому ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

Служіння Батьківщині - це більше, ніж професія. Це - величезна любов, сила волі й патріотизм. Багато патріотів і з Підволочиської територіальної громади захищають нашу державу. Ми живемо на рідній землі саме завдяки нашим мужнім захисникам!

Тож сьогодні маємо ще одну можливість подякувати за захист Силам оборони України.

Дякуємо вам за сумлінне виконання службових обов’язків, за можливість жити і працювати під мирним небом, за те, що кожного дня, ризикуючи власним життям, оберігаєте нас! Низький вам уклін.

Ви – наші янголи-охоронці. Нехай сили ніколи не полишають вас, нехай оминають ворожі кулі, а броня буде міцною! 

Віримо в ЗСУ!

Молимося за здоров’я кожного захисника!

Вічна світла пам’ять кожному Герою, який віддав життя за Україну… 

Зі святом! Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, селищний голова Віталій ДАЦКО.