Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

У рамках місячника благоустрою у Підволочиській територіальній громаді  докладено максимум зусиль для того, щоб зробити населені пункти громади затишнішими та чистішими. Працівники УЖКГ облагородили  кладовища у Підволочиську.

Також, днями, діячі відділу культури  за підтримки УЖКГ провели благоустрій на меморіалі, також  службовці  відділів селищної ради провели впорядкування та благоустрій біля адмінбудівлі селищної ради. А працівники управління житлово-комунального господарства привели впорядкування пам’ятника Ангела-охоронця, також підсипано дороги в Підволочиську та в селах громади. Одним із важливих заходів благоустрою громади у літній період є скошування трави. Від цього залежить санітарний стан населених пунктів та їх зовнішній вигляд. Обкіс трави проводиться також в місцях поховань, узбіччях доріг, біля пам’ятників тощо.

Велике прохання долучатися до спільної справи наведення порядку на своїх подвір’ях, присадибних ділянках та на прилеглих територіях, адже це відповідальна справа кожного з нас!

Роботи будуть продовжені.